Programmering

Visual Studio Online bliver Visual Studio-koderum

Microsoft har ændret navnet på Visual Studio Online til Visual Studio Codespaces for at bringe navnet mere i tråd med ideen om, at udbuddet er "mere end bare en" editor i en browser "," skrev virksomheden i et blogindlæg. Microsoft introducerede navneændringen den 30. april sammen med en ny, billigere Basic-forekomststype til Codespaces.

Onlineudviklingsmiljøet, der startede en offentlig forhåndsvisning i november, giver mulighed for cloud-hostede udviklingsmiljøer, der kan være tilgængelige overalt. De såkaldte Codespaces kan bruges til funktioner, herunder prototyping af en ny funktion eller udførelse af kortsigtede opgaver som gennemgang af pull-anmodninger.

Den nye Basic-forekomststype er et billigere Codespace med lavere effekt, der kører Linux, to virtuelle kerner, fire GB RAM og 64 GB SSD-lager. Grundlæggende forekomster er tilgængelige med en hastighed på 24 cent i timen. Satsen falder til 8 cent i timen i næste uge, når Microsoft reducerer priserne for alle Codespaces-forekomststyper.

Andre funktioner, der for nylig er tilføjet til Visual Studio Codespaces, inkluderer:

  • En mulighed for at bringe dine egne Dockerfiles eller billeder ind, så et Codespace kan skræddersys til nøjagtige specifikationer, enten ved at pege på et billede fra en registreringsdatabase som Docker Hub eller ved at placere en brugerdefineret Dockerfile et lager. Udviklere kan oprette forbindelse til disse fra Codespaces.
  • Evnen til at ændre forekomststørrelsen ved at give et miljø med lavere driftsomkostninger, der kan opgraderes, når det er nødvendigt uden at miste tilstand og uden at skulle oprette et nyt miljø. Basic-instansstypen understøtter også denne funktionalitet.
  • Forbedringer af kapaciteten med selvhostede miljøer til registrering af enhver maskine til Visual Studio Codespaces og tilslutning til den fra enten Visual Studio Code eller Microsofts browserbaserede editor. Forbedringer inkluderer strømlining af den selvhostede proces og udvidelse af understøttede scenarier.