Programmering

Vizioncore udvider produktlinjen ud over VMware

Vizioncore har eksisteret siden 2002 som et konsulentfirma inden for virtualiseringsområdet, der arbejder med produkter fra VMware og Citrix. Virksomheden er dog sandsynligvis bedst kendt for sin VMware backup-løsning - esxRanger.

Vizioncore har bevæget sig ud over sikkerhedskopier og har oprettet et stort antal tilføjelsesprogrammer for at gøre kundernes VMware-oplevelse meget lettere.

For at hjælpe virksomheden med at vokse blev den stille overtaget af Quest Software engang i år, og Vizioncore har siden fungeret som et separat datterselskab. Også i år købte Quest Software igen stille og roligt en anden virtualiseringsapplikationsafspiller, denne gang, virtual machine optimizer Invirtus.

I juli dannede Quest Softwares opkøb et strategisk partnerskab, der gjorde det muligt for Vizioncore at OEM al Invirtus-teknologi, og virksomheden fremmede samarbejde mellem de to virksomheder om fremtidige initiativer.

"Da virtualiseringsmarkedet er vokset og modnet, har vi set øget efterspørgsel fra kunder, der kører en række forskellige virtualiseringsteknologier," sagde David Bieneman, grundlægger og administrerende direktør for Vizioncore.

Bieneman sagde, at mens hans firma fortsat vil have et meget tæt samarbejde med VMware som Technology Alliance Partner, planlægger hans firma at fokusere på virtualisering som helhed og ikke på en bestemt teknologi.

For at afspejle den bredere vision integrerer virksomheden Invirtus-teknologien i deres tilbud såvel som at ændre navnet på deres eksisterende produktlinje for bedre at repræsentere det faktum, at deres løsninger fungerer på tværs af flere virtualiseringsplatforme, snarere end blot på VMwares ESX-produkt.

Med henblik herpå annoncerede virksomheden følgende produktændringer og opdateringer:

  • vRanger Pro (tidligere esxRanger Professional) - giver hot-backup på billedniveau af enten hele virtuelle maskiner eller differentieringer - enkelt og let, mens virtuelle maskiner fortsætter med at køre.

  • vCharter (tidligere esxCharter) - giver en top-down-visning af ydeevne for hele den virtuelle infrastruktur i en drill-down-skærm, der viser hvert niveau - begyndende med containeren og derefter igennem til værtsniveauet såvel som alle virtuelle maskiner.

  • vReplicator (tidligere esxReplicator) - understøtter replikering af hele virtuelle maskiner inklusive konfigurationsindstillinger, OS-patches og selve applikationen samt data og alle andre ændringer på OS-niveau.

  • vMigrator (tidligere esxMigrator) - migrerer virtuelle maskiner til nye platforme, mens de virtuelle kildeautomater holdes intakte og umodificerede, så de kan bruges, selv når de virtuelle maskiner overføres til nye produktionsservere.

  • vOptimizer (tidligere Invirtus VM Optimizer) - reducerer en virtuel maskines virtuelle harddisk til den mindst mulige størrelse og optimerer gæstens operativsystemer til maksimal ydelse og bærbarhed.

  • vConverter (tidligere Invirtus Enterprise VM Converter) - reducerer den tid og kræfter, der bruges på at konvertere fysiske og virtuelle servere til virtuelle VMware-, Microsoft- eller Virtual Iron-maskiner.

  • vPackager (tidligere Invirtus Libra) - giver en virtualiseringssamarbejdsløsning via virtuelle apparater ved at udvide og optimere brugen af ​​VMware Snapshot og Microsoft Differentiering Disk-teknologier.

  • væsentlige (tidligere esxEssentials) - en kraftfuld pakkepakke bestående af vRanger, vReplicator og vCharter til organisationer, der ønsker at forbedre katastrofegendannelse og forenkle den overordnede styring af virtuelle infrastrukturer.