Programmering

Visual Studio-kode: Træd på Visual Studios tæer?

Hvad er forskellen nøjagtigt mellem Microsofts Visual Studio IDE (integreret udviklingsmiljø) og dets Visual Studio Code-kildekodeditor? Dette er et spørgsmål, der dukker op oftere, når Visual Studio Code får fart blandt udviklere.

Hvis du spørger Microsoft, er Visual Studio og Visual Studio Code forskellige produkter, der tjener forskellige behov. Men da Visual Studio Code fortsætter med at tilføje funktioner, kan udviklere beslutte, at Visual Studio Code, der kan downloades frit, er alt, hvad de har brug for.

Microsoft beskriver Visual Studio som et komplet udviklingsmiljø, der rummer komplekse arbejdsgange. Visual Studio integrerer alle slags værktøjer i et miljø, lige fra designere, kodeanalysatorer og debuggere til test- og implementeringsværktøjer. Udviklere kan bruge Visual Studio til at oprette sky-, mobil- og desktop-apps til Windows og MacOS.

Microsoft beskriver på den anden side Visual Studio Code som en strømlinet kodeditor med kun de værktøjer, der er nødvendige for en hurtig kode-build-debug-cyklus. Den platformoverskridende editor supplerer en udviklers eksisterende værktøjskæde og er gearet til web- og cloudapplikationer.

Men mens Microsoft betragter de to værktøjer som komplementære, har udviklere rejst spørgsmål om redundans i årevis. Svar på en forespørgsel i Stack Overflow, der blev foretaget for fire år siden, opsummerer forskellene på denne måde: Visual Studio-koden er "cross-platform", "filorienteret", "udvidelig" og "hurtig", mens Visual Studio er "fuld -featured, "" projekt- og løsningsorienteret, "" praktisk "og" ikke hurtig. "

Nogle påpegede, at "ikke hurtig" er en underdrivelse, og at Visual Studio er "ret tung" med hensyn til CPU- og hukommelseskrav. Bemærk også, at en Visual Studio-installation muligvis har en størrelse på ti gigabyte, mens Visual Studio Code tager et par hundrede megabyte.

Andre sagde, at Visual Studio Code ikke kun er "editor", i betragtning af at den har fejlretning, kørsel af opgaver, versionskontrol og IntelliSense-kodefærdiggørelse, som Visual Studio. Og månedlige opdateringer af Visual Studio Code giver udviklere nye muligheder hvert par uger. Maj 2019-udgivelsen tilføjer for eksempel smart valg til JavaScript og TypeScript ved hjælp af semantisk viden til at udvide valg til udtryk, typer, klasser, udsagn og import.

I december 2018 rapporterede ingeniørrekruttereren Triplebyte, at Visual Studio Code nu var den valgte redaktør for ingeniører under sine programmeringsinterviews, der langt overgik Visual Studio. Men i Pypls Top IDE-indeks, som er baseret på, hvor ofte der søges efter IDE-download-sider på Google, regerer Visual Studio stadig med en andel på 21,92 procent i juli 2019. Visual Studio-kode vinder dog år for år og indtager den sjette plads denne måned med en andel på 4,72 procent. Visual Studios andel faldt.

Én ting Visual Studio og Visual Studio Code deler er et væld af udvidelser i Visual Studio Marketplace, som giver brugerne mulighed for at tilføje funktioner lige fra GitHub-logi til SQL-databaseudvikling og webudvikling. Disse udvidelser udvider bestemt rækkevidden af, hvad Visual Studio Code kan gøre. Microsoft introducerede for nylig Visual Studio Code Java Pack Installer, for eksempel, hvilket gør det hurtigere og lettere at konfigurere Visual Studio Code til Java-udvikling. Der er også en Python-udviklingsudvidelse blandt mange andre.

Med Visual Studio Code, der samler damp og funktionalitet, kan Microsoft have en sværere tid med at sælge udviklere på forskellene mellem supereditoren og Visual Studio IDE. Produktionsversionen af ​​Visual Studio 2019 blev udgivet i april 2019, så IDE går stadig stærkt. Se dog efter udviklere for at fortsætte med at gå over, om de har brug for den fulde IDE eller kan klare sig med den kontinuerligt forbedrede Visual Studio Code-editor.

Du kan downloade Visual Studio-kode eller Visual Studio fra Visual Studio-webstederne.