Programmering

Hvad er nyt i Node.js 8 og Node.js 9

Node.js 8 gradueres til frigørelsesstatus for Long Term Support (LTS), som er beregnet til at betegne et niveau af stabilitet til brug i virksomhedens implementeringer. Ledsaget af denne nye betegnelse for Node.js 8 er debut af Node.js 9 med asynkron ressourcesporing som den "aktuelle" frigivelseslinje.

Node.js 8 funktioner

Med en LTS-frigivelse af den populære JavaScript-runtime på serversiden er fokus på sikkerhed og stabilitet. LTS-udgivelsen opretholdes aktivt i 18 måneder. Først introduceret af Node.js Foundation i slutningen af ​​maj, indeholder Node.js 8.x-linjen:

  • Google V8 6.1 JavaScript-motoren.
  • NPM 5.0.0-klienten.
  • Bedre ydeevne - 20 procent bedre end den tidligere Node 6 LTS-udgivelse i typiske webapplikationer.

To andre funktioner - N-API til native-tilføjelsesprogrammer og HTTP / 2 - forbliver i en eksperimentel tilstand, der stadig er underlagt kodeændringer. Node.js Foundation anbefaler brugere af Node.js 6 at teste Node.js 8, og brugere af Node.js 4 opgraderer til Node.js 8.

Den nye funktion i Node.js 9

For Node.js 9 er de fleste ændringer centreret om udfasning eller fjernelse af API'er og migrering af kodebasen til et nyt fejlsystem. Målet med overførslen er at forbinde en unik kode med fejl kastet af systemet, så fejlmeddelelser kan ændres uden at blive betragtet som brydende ændringer. Andre funktioner i Node.js 9 inkluderer:

  • Et async hooks-modul, der giver en API til registrering af callbacks for at spore asynkrone ressourcer i en applikation. Denne funktion, som også har været med på linjen Node.js 8.x, er eksperimentel på dette stadium.
  • Google V8 6.2 JavaScript-motoren.
  • Understøttelse af HTTP / 2 og N-API, som er tilgængelige til brug uden kommandolinjeflag, men stadig er eksperimentelle.

Hvor downloades Node.js

Download-URL'er til den nyeste Node.js 8-udgivelse og 9.x er tilgængelige på Node.js-webstedet.

Relateret video: Node.js tip og tricks

I denne forklaringsvideo lærer du flere teknikker, der kan forbedre din Node-udviklingsoplevelse.