Programmering

"Information som en tjeneste"

Et af de mere markante huller, som it-organisationer står over for i dag, er "information on demand". De fleste it-organisationer har typisk arvet en tilgang til informationslager, der er bygget i siloer. Dette forværres typisk yderligere med en infrastruktur, der ikke er godt designet til hverken at indsamle eller flytte information til de relevante destinationer - kombineret med den passende ret til adgang.

I vores erfaring tog vi en top-down tilgang til kortlægning af forretningens "informationskrav" med forholdet og afhængigheden af ​​"informationsressourcer" korreleret med "infrastrukturkvaliteter" for at visualisere, fange og isolere, hvordan man muliggør, at de rigtige oplysninger leveres i det rigtige format , på det rigtige tidspunkt. Vi kaldte denne strategi "Information as a Service" og finansierede den under et datarammeprogram som en del af serviceorienteret arkitekturstrategi.

Strategien hjælper med at ...

- eliminere dedikerede siloer af data, systemer og infrastruktur, som de findes i dag

- reducere den tid, det tager at opbygge og implementere nye informationstjenester

- implementere og opretholde forudsigelige servicekvaliteter omkring informationslevering ved kørsel

- udnytte og udvide ældre informationsressourcer og infrastruktur straks gennem data og runtime-virtualisering

De 3 centrale byggesten i denne strategi er:

1. Virtual Data Access & Federation - Datavirtualisering samler data fra flere forskellige kilder - hvor som helst på tværs af den udvidede virksomhed - til et samlet, logisk virtualiseret datalag til forbrug af næsten enhver front-end-forretningsløsning inklusive portaler, rapporter, applikationer og mere.

2. Virtuel dataplacering og -administration - hurtig og pålidelig adgang til ofte anvendte data. Ved automatisk og dynamisk at opdele data i hukommelsen på tværs af flere servere, skabe kontinuerlig datatilgængelighed og transaktionsintegritet, selv i tilfælde af en serverfejl. Som en delt infrastruktur kombinerer datalokalitet med lokal processorkraft til at udføre realtids dataanalyse, gitterberegninger i hukommelsen og parallel transaktion og hændelsesbehandling.

3. Virtual Runtime Management - runtime-kontrol og håndhævelse af udførelse for at sikre, at det rigtige arbejde bliver udført på det rigtige tidspunkt med de rigtige ressourcer - virtuel data, virtuel adgang, distribueret tilgængelighed osv ... matches som infrastrukturtjenester med klient- og applikationssessioner baseret på politik og berettigelse.

Bundlinjen fra vores erfaring er, at IT tager nok dårlige raps fra forretningen og driften. Virksomheder, der er motiverede til at omdanne IT til en dynamisk tjenesteudbyder af portefølje af tjenester med høj værdi - bør implementere "information as a service", der tilbyder ASAP. Værdien af ​​denne strategi for vores team resulterede i større øgede indtægter, høje brugertilfredshed og nye innovationsmuligheder.

Til sidst fandt vi, at Forrester tager dette ganske nøjagtigt og giver noget godt stof til eftertanke ...

Et informationsstof præsenterer et forretningsvenligt virtuelt syn på forskellig information. Information gives i den form, som applikationer og brugere har brug for, skjuler kompleksiteten af ​​de underliggende kilder. Der er adgang til information gennem stoffet, aktiveret af distribueret middleware. ”