Programmering

Google bemyndiger hardware-hackere med Android ADK

Den årlige Google I / O-udviklerkonference har altid været et hotspot for mobile enheder. I de senere år har Google taget sig ud af at give de nyeste Android-smartphones gratis til deltagerne, hvilket sender gadgetelskere til en fodringsrosk, når showet nærmer sig. Billetter til dette års begivenhed, der fandt sted denne uge i San Francisco, blev udsolgt på under en time. Men næste år er den hotteste Android-hardware på konferencen måske ikke, hvad Google uddeler, men hvad deltagerne har med sig.

Tidligere Android-enheder kunne kun interagere med anden hardware på en begrænset måde via Bluetooth og nogle rudimentære USB-funktioner. Men begyndende med Android 3.1, en opdatering til Android-tablets, der sendes i denne uge, har Google i høj grad udvidet USB-funktionerne i sit mobile OS. Enheder, der kører Android 3.1, vil være i stand til at interagere med hele spektret af eksisterende USB-inputenheder - inklusive tastaturer, mus og spilcontrollere - hvilket yderligere cementerer Android som et almindeligt OS, der ikke er begrænset til smartphones og tablets.

['s Galen Gruman siger, at den Android-drevne Galaxy Tab 10.1 er den første ægte iPad-rival. | Bliv ajour med de vigtigste softwareudviklingsnyheder og indsigter med 's Developer World-nyhedsbrev. ]

Endnu mere pirrende, men Google forestiller sig en helt ny klasse USB-enheder, dem, der er specialbygget til at interagere med Android. Google kalder disse enheder Android Open Accessories, og deres kapaciteter går langt ud over, hvad du kunne forvente af din daglige pc-periferi.

Disse perifere enheder er pc'er

At en sådan enhed kunne oprette forbindelse via USB, skulle ikke komme som nogen overraskelse. Men for at oprette forbindelse til hele spektret af USB-periferiudstyr skal en pc fungere som en USB-vært. I henhold til USB-specifikationen skal en enhed, der understøtter USB-værtsfunktion, levere 500 mA strøm ved 5 volt. Det er ikke noget problem for en pc, men det er for meget for de beskedne batterier på de fleste telefoner, så håndsætproducenter bygger typisk ikke den hardware, der er nødvendig for at understøtte USB Host Mode i deres produkter.

For at omgå denne begrænsning påtager Android Accessories sig rollen som USB-vært selv. I virkeligheden bliver en Android-enhed, der er tilsluttet en Android-tilbehør, en slags smart controller, hvor Android-tilbehør gør det største arbejde. Dette betyder, at Android-tilbehøret skal levere nok strøm til sig selv og Android-enheden, men det er lettere at gøre, når enheden ikke er designet til at rejse overalt i din skjortelomme.

Alle de værktøjer, du har brug for

Copyright verticalshadows.com 2021