Programmering

Coyote Point load balancer holder sig til det væsentlige

Coyote Point Systems var en af ​​de første leverandører, der producerede en kommerciel load balancer i midten af ​​1990'erne, og virksomheden har altid tilbudt gode grundlæggende funktioner til meget konkurrencedygtige priser. Equalizer E550si er ingen undtagelse. Fra $ 10.995 er det ikke den billigste load balancer til rådighed, men få af produkterne med lavere prismærker har 20 gigabit Ethernet-porte eller mange af de avancerede funktioner, der findes i Equalizer. Selvom den ikke har alle de funktioner som kompression og trafikacceleration, som du finder i et F5 BIG-IP-, Juniper DX- eller Citrix NetScaler-system (klik på linkene for mine anmeldelser), er det også meget mere overkommeligt. Det tilbyder alle de funktioner, der er nødvendige for at levere webbaserede applikationer, herunder fremragende lokal og geografisk belastningsbalancering, vedvarende sessioner, SSL-afslutning og sofistikeret sundhedstjek.

Den oprindelige opsætning af systemet er enkel ved hjælp af en standard seriel terminalforbindelse. Opsætning af virtuelle klynger og aktivering af belastningsbalancering er også ligetil, fordi brugergrænsefladen er ren og nem at navigere. Brugervenligheden afspejler Coyote Point Systems 'ti års softwareudvikling.

Equalizer er helt i stand. Du kan indstille det mellem det interne og eksterne netværk med en ekstern serverport og 20 interne porte eller inde i firewall med både servere og virtuelle klyngeadresser på det samme netværk. Du kan oprette ubegrænset antal virtuelle klynger med op til 128 fysiske servere i hver klynge. E550si skal være i stand til at håndtere op til 8 millioner samtidige brugere (ifølge Coyote Point). I min test fandt jeg, at E550si var i stand til at opretholde ensartede belastninger på en række servere uanset antallet af regler eller vedvarende forbindelser, jeg oprettede.

Træner Equalizer

Equalizer kan implementere de "klæbrige" eller vedvarende sessioner, der kræves til e-handel, ved at indsætte cookies i koden, der returneres til klientens browser, hvilket sikrer, at vedholdenhed opretholdes, selvom klientens IP-adresse ændres, eller mere end en bruger kommer fra den samme klient-IP-adresse, som er typisk i disse dage med netværksadresseoversættelse (NAT). Cookie-baseret vedholdenhed sikrer, at alle anmodninger fra klienten går til den samme webserver i klyngen, hvilket er en nødvendighed for at opretholde en forbindelse til back-end-databaseserveren eller andre n-tier-applikationsservere.

Equalizer har sofistikerede sundhedskontrolfunktioner, ikke kun begrænset til at pinge en IP-adresse for at se, om serveren stadig reagerer. Det kan kontrollere specifikke porte eller URL'er og matche det modtagne svar mod den korrekte reaktion. Du kan også oprette scripts, der udføres, hvis der modtages et forkert svar, eller hvis parametre som f.eks. Netværks- eller processorudnyttelse overstiger en given tærskel. Dette betyder, at du kan oprette dynamiske klynger, der reagerer automatisk på stigninger eller fald i belastning eller automatisk omgår mislykkede systemer. Equalizer giver et komplet sæt rapporter, herunder historiske tendenser, så du kan se trafiktoppe i sammenhæng snarere end som isolerede begivenheder.

Nem trafikstyring

Equalizer har tilstrækkelig strøm til at håndtere et stort websted eller til at levere webbaserede applikationer med høj båndbredde i et internt netværk; 20 gigabit Ethernet-porte skal give tilstrækkelig båndbredde til at understøtte meget store serverfarme eller en bred vifte af undernet af sikkerhedsmæssige årsager. Fordi hver port kan være en separat VLAN, kan du f.eks. Placere applikationsserverne til salg og markedsføring på et andet undernet end ERP-serverne eller webserverfarmen.

Equalizer E550si er en stor værdi for prisen med fremragende ydeevne og kapacitet med høj båndbredde. Det tilbyder gode fejlregistrerings-, sundhedskontrol- og belastningsafbalanceringsfunktioner samt valgfri geografisk belastningsafbalancering og SSL-acceleration. Det giver ikke de komprimerings- eller sessionskonsolideringsfunktioner, du finder i en F5-, Juniper- eller Citrix-boks, men det er meget billigere. Equalizer skal fungere godt for enhver virksomheds webbaserede applikationer eller webbedrifter, der understøtter websteder, der er mindre trafikmæssigt handlede end for eksempel Amazon.com. For websteder, der leverer virksomhedsapplikationer internt, hvor snesevis eller hundreder af 100 megabit- eller gigabit-forbindelser rammer appen samtidigt, ville en belastningsafbalancering med komprimerings- og applikationsaccelerationsfunktioner, såsom Citrix NetScaler eller Juniper DX, være et bedre valg.

Scorecard Ledelse (25.0%) Brugervenlighed (20.0%) Ydeevne (25.0%) Funktioner (20.0%) Værdi (10.0%) Samlet score (100%)
Coyote Point Equalizer E550si8.09.09.08.09.0 8.6

Copyright verticalshadows.com 2021