Programmering

Hvad Office til Windows RT ikke leverer

Microsoft har afsløret, hvilke Office-funktioner der ikke vil være inkluderet i Windows RT-versionen af ​​Office 2013-pakken. Windows RT er en version af Windows 8, der kører på enheder (hovedsageligt tablets), der bruger ARM-processorer snarere end Intel-processorer. Windows RT leverer metrodelen af ​​Windows 8 og en brugerdefineret version af Office 2013; den kører ikke standard Windows-software.

Microsoft forventer, at Windows Office RT sendes inden februar, men Windows RT-pc'er, der begynder at blive sendt i oktober, vil have en preview-version af Office Home & Student 2013 RT, der erstattes via download med en fuld version via Windows Update-download, når versionen til brugerens sprog bliver tilgængeligt. Afhængigt af sprogversionen kan endelige Office RT-downloads blive tilgængelige så snart november, og alle bliver tilgængelige inden februar.

[Bliv hurtigt fortrolig med Office 2010's nøgleapplikationer - Word, Excel, PowerPoint og Outlook - med sættet med Office 2010 QuickStart PDF-guider. | Hold dig ajour med de vigtigste Microsoft-teknologier i vores Technology: Microsoft-nyhedsbrev. ]

Office RT inkluderer Word, Excel, PowerPoint og OneNote og er designet til at give det, Microsoft kalder "en komplet Office-oplevelse", samtidig med at det er optimeret til tablet-berøringsskærme og lavt batteriforbrug. Denne version af produktivitetspakken blev bygget fra den samme kodebase som versionerne af Office til pc'er, der kører x86- og x64-chips fra Intel og AMD, så den inkluderer "langt størstedelen" af de funktioner, der er tilgængelige i Office Home & Student 2013 til pc'er ifølge Microsoft.

Fraværende funktioner inkluderer makroer, tilføjelsesprogrammer og funktioner, der er afhængige af ActiveX-kontroller eller tredjepartskode, samt ældre funktioner såsom muligheden for at afspille ældre medieformater i PowerPoint RT og redigere ligninger skrevet i Equation Editor 3.0, der bruges i ældre versioner af Office.

Også inkluderet er nogle e-mail-afsendelsesfunktioner, fordi Windows RT ikke bruger Outlook eller andre desktop-mail-applikationer. Brugere kan sende Office-indhold med operativsystemets native mail-applikation.

I Excel RT er det ikke muligt at oprette en datamodel, selvom pivottabeller, forespørgselstabeller og pivotdiagrammer fungerer. Brugere kan ikke optage fortællinger i PowerPoint RT.

Med OneNote RT kan brugerne ikke søge indlejrede lyd- / videofiler, optage lyd- / videonoter eller importere fra en vedhæftet scanner, selvom det er muligt at indsætte lyd- / videonoter og scannede billeder fra et andet program, ifølge Microsoft.

For at forlænge batteriets levetid designede Microsoft Office til Windows RT på en måde, der reducerer antallet af gange, det "vækker" CPU'en, især når brugeren ikke interagerer aktivt med enheden. Suiten udnytter også de batterivennlige funktioner i enhedernes ARM-system på chip-processorer.

For at bruge hukommelsen effektivt bruger Office til Windows RT konservativ midlertidig informationscaching og frigiver dem, når systemet ikke bruges aktivt.

Fordi de fleste Windows RT-tabletter vil have SSD-drev (SSD), der ikke har så meget lagerplads som deres kolleger på Intel- og AMD-baserede pc'er, besluttede Microsoft at gøre nogle skabeloner og clipart tilgængelige online og slette fra de drevsprogspakker, som brugeren ikke konfigurerer til brug.

Ligesom Windows RT og Windows 8 er Office RT også opmærksom på, når enheden er forbundet til internettet via et mobilnetværk, og understøtter generering af alarmer om problemer som datagrænser og roamingomkostninger.

Juan Carlos Perez dækker virksomhedskommunikations- / samarbejdssuiter, operativsystemer, browsere og generelle teknologiske nyheder tilnyhedstjenesten. Følg Juan på Twitter på @JuanCPerez.