Programmering

Vil du arbejde på Bing? Har jeg et påskeæg til dig!

Selvom du ikke ønsker at arbejde for Microsoft og ikke kunne bekymre dig mindre om Bing, skulle dette nye hjælpeforskede påskeæg bringe en latter - især når du lærer hemmeligheden bag at vise ægget med Firefox eller Chrome.

For det første er her standard Internet Explorer-tilgangen til at se ægget, ændret lidt fra de instruktioner, der oprindeligt blev sendt i morges af Jasper Hamill på The Register:

  • Trin 1: Sørg for, at IE viser scriptfejl: Sluk IE, klik derefter på Værktøjer, Internetindstillinger, klik på fanen Avanceret, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Deaktiver fejlretning af script (Andet) under Browsing, og klik på OK.
  • Trin 2: Gå til bing.com.
  • Trin 3: Tryk på F12 for at åbne udviklerpanelet, klik på fanen Konsol og rul til bunden af ​​listen.

Du ser følgende linje:

Er du interesseret i at skabe Bing.com-oplevelser? Ansøg i dag. //bit.ly/ZZayNx

Jeg blev kildet for at opdage, at du ikke behøver at bruge IE til at se ægget.

I Chrome skal du gå til bing.com og trykke på Ctrl + Shift + J for at åbne udviklerpanelet. Klik på fanen Konsol.

I Firefox skal du installere Firebug-tilføjelsesprogrammet, gå til bing.com, klikke på Firebug-ikonet og derefter klikke på fanen Konsol og klikke på Aktiver.

Ægget dukker ikke op i alle lande, men det gør det i USA og Storbritannien.

Æggets link peger på en hverdagsliste på Micorosft Careers-siden. Hvad angår jobbet? Meh. Det er for en softwareudviklingsingeniør II i Bellevue "at påvirke Bing's ansigt."

Hat af for de mennesker, der klækkede ægget. Godt klaret.

Denne historie, "Vil du arbejde på Bing? Har jeg et påskeæg til dig!", Blev oprindeligt offentliggjort på .com. Få det første ord om, hvad de vigtige tekniske nyheder virkelig betyder med Tech Watch-bloggen. For at få den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, følg .com på Twitter.