Programmering

Forbedr cloudydelsen med disse 3 tip

Dem, der står over for problemer med cloud computing-ydeevne, er hurtige til blot at øge antallet af ressourcer, som en underpresterende arbejdsbyrde har til rådighed. Dette betyder at tilføje mere lagerplads til at håndtere lager I / O-ydeevne, tilføje flere kerner / CPU'er til at håndtere processorbundne arbejdsbelastninger eller øge tilgængelig hukommelse, så virtuel lager I / O undgås helt.

Cloududbyderne ville give det samme råd. Jeg er sikker på, at de har gode intentioner, men de tjener også flere penge, hvis ressourcerne til arbejdsbyrder øges.

I nogle tilfælde handler det ikke kun om at smide penge og ressourcer med en dårligt udført arbejdsbyrde. Cloud performance engineering bliver mere finesseret i disse dage. Her er tre ting at overveje:

Tjek applikationen først. Dårlig ydeevne for cloudarbejdsbyrde skyldes ofte utilstrækkelige ressourcer, men kernen i sagen er en dårligt designet, dårligt programmeret og dårligt implementeret applikation. Enkle kode- og designændringer gør underværker for at løse de fleste af de ydelsesproblemer, du finder, og alt sammen mens du bruger minimale levedygtige skybaserede ressourcer, hvilket betyder, at din skyregning ikke går op.

Tjek intracloud netværksforsinkelse. Selvom vi antager, at intracloud netværksbåndbredde overstiger ethvert krav til arbejdsbelastning, er det ikke altid tilfældet. Mange gange, når arbejdsbelastningen er afkoblet fra datakilden, er ydeevneproblemet båndbredden mellem maskininstansen, der er vært for arbejdsbelastningen, og datakilden, hvad enten det er intracloud eller intercloud.

Det er komplekst at kontrollere båndbredden intracloud, men ikke umulig. Læn dig, hvordan du diagnosticerer problemer med cloud-native-værktøjerne fra din skyudbyder. Sørg også for at holde øje med båndbredden til brugergrænsefladerne. Det åbne internet kan have bursty hastigheder.

Tjek databasen. Ligesom applikationer kommer de fleste databasepræstationsproblemer, skybaseret eller ej, fra en dårligt designet database, ikke langsom. Hvad du gør for at forbedre databaseydelsen eller tuning, afhænger i vid udstrækning af databasen, men de fleste anser indeksudnyttelse og caching-ordninger for at øge responsen på arbejdsbyrden.

Dette er kun tre tricks at huske; der er meget mere til cloud performance engineering. Faktisk ser jeg det som en kommende jobrolle for dem, der driver skybaserede systemer på længere sigt.