Programmering

Opbygning af en køreplan for fremtiden for it-forbrug

”Digital transformation handler om at innovere og handle hurtigere, og en stor del af den hastighed kommer fra den måde, teknologier forbruges og leveres på. I den nærmeste fremtid tror vi, at alt vil blive leveret som en service, ”sagde Antonio Neri, administrerende direktør for HPE, i sin HPE Discover 2019-keynote.

For at dette kan ske, skal virksomheder dog administrere mere og mere hybrid miljøer, hvor en blanding af lokale ressourcer og cloudressourcer giver udfordringer for IT-teams - såsom integration, sikkerhed og dataflytning.

Derfor skal rejsen til "Everything-as-a-Service" (EaaS) omfatte tre trin.

  1. Vedtag en lokal it-forbrugsløsning. Det er her, organisationer kun betaler for kapacitetsressourcerne - for eksempel lagring og beregning - der faktisk bruges. Det muliggør hurtig skalering af alle arbejdsbelastninger, der skal forblive i private datacentre, hvilket gør det muligt for IT at imødekomme forretningskrav for hurtigere markedsføringstid.
  2. Støtte ressourcer til it-personale. Med den rigtige EaaS-løsning kan virksomheder for eksempel tilføje managementtjenester - hvilket effektivt udvider deres it-teams. Afhængigt af behovsområder kan partneren hjælpe med at automatisere afhjælpende opgaver som patch, hjælpe med overgangen til selvbetjeningsfunktionalitet og / eller administrere et helt hybrid cloud-miljø.
  3. Vedtag en enkelt EaaS-konsol. Denne samlede visning giver IT en integreret visning af hele hybrid IT-miljøet og leverer alt med et klik.

Centralisering af it-tjenester

Da it-infrastrukturen fortsætter med at udvide - fra den lokale til kanten til skyen - kan virksomheder opnå betydelige fordele ved at skifte til en EaaS-leveringsmodel. Det skyldes, at disse blandede miljøer skaber nye kompleksiteter.

”For at kunne konkurrere i den digitale økonomi bliver behovet for robust styring og styring på tværs af forskellige skyer bordspil,” sagde Daphne Chung, forskningsdirektør for Cloud Services & Software hos IDC Asia / Pacific.

En enkelt platform, som HPE GreenLake Central, hjælper organisationer med at administrere disse miljøer bedre, samtidig med at den øger effektiviteten og giver større synlighed. GreenLake Central giver:

  • En samlet portal for hele it-ejendommen. Organisationer kan køre, administrere og optimere deres hybride ejendom gennem en enkelt selvbetjeningsportal og driftskonsol.
  • Peg-og-klik-indsigt og kontrol. Dette gør det muligt for IT at holde styr på nøgle-KPI'er på tværs af infrastrukturen - herunder it-forbrug, kapacitet og overholdelse.
  • Intuitiv forbrugsanalyse. Robust analyse giver selvbetjening synlighed af it-brug og omkostninger på tværs af miljøer ved hjælp af it-forbrugsmodellen, inklusive on-prem og cloud. Dette muliggør bedre beslutninger om, hvor IT-udgifter skal tilpasses, hvordan omkostninger optimeres, og hvornår man planlægger mere kapacitet.
  • Hurtig levering af it-ressourcer. Udviklere kan enkelt og hurtigt distribuere ressourcer i en administreret privat sky eller on-prem fra den samme samlede portal.
  • Kontinuerlig overholdelse. HPE GreenLake overvåger for eksempel mere end 1.500 forretnings- og tekniske kontroller, så compliance-medarbejdere hurtigt kan se problemer med hurtig afhjælpning.
  • Datadrevet kapacitetsplanlægning. IT Ops kan altid se, hvor meget kapacitet der bruges på tværs af ITaaS-ressourcer, sammenlignet med engageret kapacitet og projektere fremtidige behov.

For mere information, besøg //www.hpe.com/us/da/greenlake.html.