Programmering

En introduktion til Studio 3T, en MongoDB IDE

En god indikation af, om en teknologi befinder sig i produktivitetsplatformen i Gartners hype-cyklus, er når nogen spørger "Er MongoDB død?" på den bastion af, um, sane diskussion, Quora. En anden god indikation er, når der er produktivitetsværktøjer og i det mindste et spirende tredjepartsmarked omkring din teknologi. En tredje indikation er, når en tredjepart opretter en IDE til den: Det voksende tredjepartsmarked er en nøgleindikation for, at MongoDB er gået fra ren modenhed til en af ​​de dominerende aktører på dette marked.

Gå ind i Studio 3T, et lille europæisk firma med sin egen maskot til havpattedyr og ry for at være ”MongoDB GUI”. Dets eponyme produkt er efterfølgeren til dens MongoDB Chef. Ifølge Studio 3T marketingchef Richard Collins er virksomhedens retning som en fuldgyldig IDE for MongoDB.

Studio 3T lader teamet samarbejde om MongoDB-udviklings- og administrationsaktiviteter på tværs af roller og færdighedsniveauer, fra udvikleren til analytikeren til DBA. Studio 3T lader også disse brugere bruge de teknologier, de er mere fortrolige med, hvad enten det er visuel forespørgsel, MongoDB-forespørgsler eller den uundgåelige SQL.

Når det er sagt, er Studio 3T ikke et fuldt udbygget BI-værktøj. (SlamData, en Bossies-prisvinder, er et bedre værktøj til dette formål.)

Som du kunne forvente, giver Studio 3T's produkt dig mulighed for at forespørge MongoDB på flere måder: med en visuel forespørgselsbygger, der bruger MongoDB-forespørgselssproget og ved hjælp af SQL. Du kan redigere værdierne på plads og generere kode ved hjælp af en af ​​disse metoder.

Studio 3T udfylder kodegenereringsdel af funktionssættet med en MongoDB-konsol med automatisk komplet.

Hvis du leder efter et mere moderne svar på Toad for MongoDB, er Studio 3T muligvis din Huckleberry. Studio 3T giver værktøjer til udforskning og sammenligning af skemaer. Det giver også lignende funktionalitet til sammenligning af data. Det betyder, at det kan se på to forskellige tilfælde, såsom dev og prod, og bestemme svaret på det gamle spørgsmål "Hvad er forskellen?"

For administratorer tilbyder Studio 3T diagrammer til overvågning af operationer.