Programmering

8 måder at tjene penge på som Java-udvikler

Som Java-udvikler har du måske tænkt på, hvordan du tjener penge. Det er ikke kun dig, men næsten alle vil maksimere deres indkomst ved hjælp af deres færdigheder. Også mange Java-udviklere søger at ændre deres job af flere grunde, såsom ingen færdighedsudvikling, lav løn osv.

Hvis du falder inden for en af ​​ovenstående kategorier, er du på det rigtige sted, da vi skal diskutere nogle kreative måder at tjene penge som Java-udvikler på. Men inden vi går ind i det, lad os lære, hvorfor Java tilbyder så mange måder at tjene penge på.

Java er et af de førende programmeringssprog blandt udviklere. Det bruges også til undervisning i datalogi til begyndere. Desuden kan dens autoritet og popularitet let måles ved IEEE Spectrums tredje interaktive placering. Det er i øjeblikket 2. på plads. Det samme mønster kan ses på Livecoding.tv, hvor Java er et af de mest populære sprog blandt tv-stationer.

Ligesom ethvert andet programmeringssprog kan du arbejde i forskellige domæner og få indflydelse. Så hvilke stillinger kan du udfylde med dine Java-færdigheder? Lad os undersøge de forskellige muligheder nedenfor.

Broadcast Java-udvikling og bliv freelancer

Du har lavet masser af Java-projekter. De er alle kogte til perfektion, men bortset fra dit GitHub-lager har du ikke meget at fremvise. Det er meget almindeligt for den nuværende generation af udviklere og er på ingen måde en dårlig måde at fremvise dine færdigheder på. Imidlertid ændrer kunsten at ansætte sig nu meget, hvor ledere er mere interesserede i at se programmøren i aktion, snarere at se på, hvad han har gjort tidligere. Så hvordan kommer du forbi dette krav og gør dig bemærket?

For at blive bemærket skal du begynde at sende Java-udvikling og projekter. Der er mange platforme, du kan gøre dette. Men en god pasform ville være Livecoding.tv, hvor du kan sende og også opbygge din portefølje til den freelance markedsplads, de tilbyder. Ikke kun skal du vise dine færdigheder til andre brugere på hjemmesiden, men du bygger også din portefølje. I modsætning til andre traditionelle freelance-platforme som UpWork er det en visuel måde at opbygge din portefølje, der gør det muligt for enhver potentiel kunde at måle din dygtighed.

Byg internet af ting

IoT (internet af ting) er den seneste brummer i branchen. Evnen til at forbinde de omgivende enheder er hidtil ukendt. Et smart stykke om Oracle diskuterer indvirkningen af ​​Java på IoT. Der er klart, at der er meget omfang, hvis du beslutter dig for at arbejde på IoT. Markedet vokser, og det vil ikke blive langsommere i nær fremtid.

Så hvordan kommer du i gang? Du kan enten bygge enheder, der er i stand til at udføre IoT eller bygge software, der gør det muligt for enheder at arbejde harmonisk i et IoT-miljø. Læs denne praktiske vejledning om, hvordan du kommer i gang med IoT ved hjælp af Java.

Lav cloud computing

Ligesom IoT er cloud computing en hot handel at dykke ned i. Java med sin bærbarhedsfunktion hjælper dig med at udvikle og administrere cloud computing-løsninger. Java er også et multifunktionelt programmeringssprog, der giver dig mulighed for at arbejde på mobil-, desktop- og cloudapplikationer. Heroku giver for eksempel en skyplatform, der bruger Java. Der er også mange PaaS, der hjælper dig med at dykke dybt ned i cloud computing. Både Google Cloud Platform og Microsoft Azure har bestemmelser om at være vært for Java-applikationer og administrere dem effektivt. Stadig forvirret? Læs den enkle artikel om Java Cloud Development for at komme i gang.

Invester din tid med at opbygge robotter

Der er så mange påstande, der går rundt, der forudsiger, at robotter overtager trivielle job. Kan dette ske? Ifølge mange produktive tænkere kommer kunstig intelligens, og det handler kun om tid, hvor job vil blive skåret i halve, og vi vil være dømt. Selvom mange job ikke kan udskiftes, men nye job vil blive skabt takket være robotoprøret.

Som Java-udvikler kan du hjælpe med at opbygge, vedligeholde og innovere fremtidens robotter. Du kan oprette applikationer, som robotter kan bruge. Eller hvis du føler dig rigtig sikker, kan du gå videre og opbygge robotoperativsystem. Omfanget er stort, og det er et godt tidspunkt at komme i gang på rejsen nu.

Skriv webapps

Java-webudvikling er stadig populær på trods af den negative kommentar til Java-programmeringssprog, når det kommer til opbygning af webapps. Med værktøjer som Play Framework kan Java-udvikling ske ret hurtigt sammenlignet med andre agile webudviklingsrammer, såsom Django eller Ruby on Rails. Java vil også altid være valget for webapps, der kræver høj ydeevne. For eksempel startede Twitter med Ruby on Rails, men blev sendt til JVM på grund af præstationsproblemer. Der er stadig marked for webapps udviklet ved hjælp af Java.

Vedligehold en Java-blog

Hvis du elsker Java-programmeringssprog, vil du måske konvertere din lidenskab til blogging. Blogging er en hård handel at komme ind, da du får minimalt afkast i starten af ​​din blogkarriere. Så det tilrådes at gøre noget i forbindelse med blogging. Ved at blogge kan du oprette et brand til andre, så du kan tjene et stort beløb. For ikke at nævne, at der er flere teknikker, du kan bruge til at tjene penge på blogindholdet og skabe en passiv indkomst efter et stykke tid. Du kan finde nogle Java-blogs af høj kvalitet her. Tjek dem ud, og du vil forstå, hvor meget arbejde der kræves for at oprette en kvalitetsblog.

Bliv videnskabsmand

Med boom i videnskabelig innovation er der mange måder, man kan bidrage til den videnskabelige forfølgelse på mange områder. Det er ikke nyt at løse problemer med programmeringssprog. Det meste af tiden bruges Python til problemløsning, men Java er ikke langt bagefter. I denne Quora-tråd kan du læse om forskellige Java-biblioteker, der kan bruges til at udføre videnskabeligt arbejde. Java kan let bruges til at oprette modeller ved hjælp af dens 2D- og 3D-biblioteker og gøre det muligt for dig at være øverst i dit spil.

Udvikl Java-spil

At udvikle spil er en af ​​de bedste måder at udnytte dit Java-talent på. Du kan bruge din viden til at få et job i en eksisterende virksomhed eller begynde at udvikle indiespil. Der er mange udviklere, der bruger Java som deres kernesprog til at udvikle spil. For at komme i gang kan du tjekke gamedev-videoer her. Stadig ikke overbevist? Tjek Ankira, der udvikler 2D Metroid-spil ved hjælp af Java-programmeringssprog nedenfor.

Bliv Java-udvikler

Som Java-udvikler kan du lave en masse ting og engagere dig på så mange måder som muligt. Det eneste, du skal passe på, er ikke at prøve at gøre for mange ting på én gang. Hold dig til et felt og udmærke dig ved det, før du prøver noget andet.

Fandt artiklen nyttig? Hvis ja, glem ikke at dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.