Programmering

Vejledningsserie: Android Studio til begyndere

En komplet begyndervejledning til Android Studiofra installation af Android Studio til kodning og fejlretning af din første Android-app. Omfatter fejlfindingstip til Android-enhedens emulator og kildekode til Android-eksempelappen.

Vasabii / Getty Images

DEL 1:

Installation + opsætning

Få systemkrav og instruktioner til installation af Android Studio 3.x og start af dit første Android-projekt. Du starter dit første Android-projekt og lærer Android Studios hovedvindue at kende.

Vasabii / Getty Images

DEL 2:

Udforsk + kode appen

Skriv din første animerede Android-app med Android Studios Project Editor. Du koder appen og lærer, hvordan du bruger Android Studio til at indtaste kildekode og ressourcer i projektet.

Vasabii / Getty Images

DEL 3:

Build + kør appen

Byg din app med Gradle, og kør den derefter med Android-enhedens emulator eller Kindle Fire-tablet. Denne opdatering inkluderer fejlfindingsråd til Android-enhedens emulator og den berygtede fejl "Venter på, at målenheden kommer online".

Vasabii / Getty Images

DEL 4:

Fejlfindingsværktøjer

+ produktivitets plugins

Bliv bekendt med nogle af de mere avancerede værktøjer til Android Studio: tre indbyggede værktøjer og tre plugins til fejlfinding og forbedring af kvaliteten og produktiviteten af ​​din Android-applikationskode. Inkluderer en simpel fejlretningsproces til Android-applikationer.

Denne historie, "Tutorial-serie: Android Studio for begyndere" blev oprindeligt udgivet af JavaWorld.