Programmering

uTorrent installerer cryptocurrency minearbejder på brugercomputere

uTorrent vrider brugerne med minesoftware

uTorrent er et populært BitTorrent-program, der har gjort nogle brugere vrede ved at installere en Bitcoin-mineapplikation på deres computere.

Sean Keach rapporterer om Trusted Reviews:

BitTorrent-klient uTorrent er kommet under beskydning fra brugere, efter at det fremkom, at softwarens seneste opdatering leveres med Bitcoin-minesoftware. Stykket software, der hedder Epic Scale, er en Bitcoin-minearbejder, der foregiver at bruge din 'ubrugte processorkraft til at ændre verden.' Ifølge en bruger er softwaren 'let synlig ved den øgede CPU-belastning, når computeren er inaktiv. ''

Desværre ligger problemet i det faktum, at brugerne siger, at de ikke blev spurgt, at de ville have softwaren installeret, selvom det skal bemærkes, at uTorrent-teamet benægter blankt, at der er opstået tavse installationer.

Mere på Trusted Reviews

Rapporten om uTorrent fangede redditors opmærksomhed, og de delte deres tanker i en lang tråd:

Nord7: "Hvad der er værre er rep fra utorrent i den tråd. Det er præcis sådan, du ikke laver kundeservice. Når en kunde siger, at de oplever noget, siger du ikke," ja, vi testede det, så du må lyve ", med så mange ord. Og når flere kunder siger det samme, og du stadig reagerer på den måde, har du et stort, stort problem. Farvel utorrent.

StrawRedditor: "Jeg er overrasket over, at de faktisk gjorde det. Enhver, der er fortrolig med kontraslagscenen, ved sandsynligvis, at ESEA (en liga, der har deres eget anti-snyderi) blev fanget i at gøre det samme. Det anti-snydeprogram var at udvinde bitcoins uden nogen at vide. Der var en stor gruppesøgsmål, som de tabte, og de måtte betale for at udskifte folks videokort og lignende, da programmet fik dem til at køre 100% i længere perioder. "

Occamslaser: "Jeg stoppede med at bruge den for omkring et år siden."

Master_clown: "Jeg bruger transmission, og du kan endda indstille den, så du kan tilføje torrents eksternt fra din telefon ligesom utorrent. Mit yndlingsalternativ og super let vægt. Flod er også fantastisk, men jeg foretrækker transmission. Også transmission leveres forudindlæst på en mange Linux-distroer, hvilket er et godt tegn. "

Soul_Rage: "Skiftede til Deluge efter nogle kommentarer for et par måneder siden. Det er alt, hvad uTorrent skulle være. Ingen ikke-sensuel funktionalitet og intet mere. Har transmission på min bærbare computer, og det er lige så minimalistisk på de rigtige måder."

Mere på Reddit

Opdatering: Jeg modtog en e-mail fra Kevin Fu hos BitTorrent. Her er det i sin helhed:

Der har været nogle vilde påstande om denne udvikling i stedet for faktakontrol.

For at gentage, hvad der er blevet sagt offentligt, har vi gennemgået dette problem meget nøje og kan bekræfte, at der ikke sker nogen lydløs installation. Det er noget, vi fortsætter med at overvåge, men det er sandsynligt, at brugere accepterer tilbuddet under installationen.

Vi har set skærmbilleder derude i presse og ellers (fra folk, der har gennemgået installationsprocessen), der viser den leverede prompt.

Som vi har sagt, som mange softwarevirksomheder, har vi partnertilbud i vores installationsvej, og vores politik er, at de er strengt valgfri. Vi tilstræber at arbejde med partnere, der appellerer til vores tech-forward brugerbase. Dette er tilfældet med Epic Scale; de er lite-møntbaserede og velgørenhedsfokuserede. De har en fantastisk historie, og du bør overveje at kigge.

Med hensyn til brugerklager i vores fora tager vi altid disse krav alvorligt. Vi sætter stor pris på vores brugere, de er en lidenskabelig og teknisk kyndig gruppe. I løbet af de sidste 24 timer har vi modtaget mindre end et dusin henvendelser ud af flere millioner tilbud.

Kevin

Sabayon Linux 15.02 gennemgang

Sabayon Linux tilbyder Gentoo i en rullende frigivelsesdistribution. DistroWatch har en komplet gennemgang af Sabayon Linux 15.02.

Jesse Smith rapporterer for DistroWatch:

Skulle jeg prøve at opsummere min erfaring med det seneste Sabayon-øjebliksbillede i et ord, ville det være: buggy. Med et øjeblik et afbrudt forsøg på at installere 15.02 og vente til frigivelsen 15.02.1 blev gjort tilgængelig, var der flere aspekter af Sabayon, der bare ikke fungerede for mig. SteamBox-konsollen, Steam på skrivebordet og afslutning af mediecenteret var øverst på min liste. Selvom det ikke skete ofte, kunne jeg ved et par lejligheder ikke logge af min konto eller lukke computeren fra KDE. Rigo-pakkehåndteren narede mig regelmæssigt for at opdatere pakker, selvom der aldrig syntes at være noget nyt at downloade. Da jeg først installerede Sabayon, afsluttede systeminstallationsprogrammet og efterlod mig i Fluxbox-miljøet, og ethvert forsøg på at lukke Fluxbox fik installationsprogrammet til at starte og starte installationen igen.

Mine følelser over for Sabayon ville være mere positive, hvis jeg følte, at fordelingen med succes bragte noget nyt eller specielt til bordet i bytte for den hovedpine, det forårsagede. Først troede jeg at have en konsollignende Steam-grænseflade eller et mediecenter kunne være rart, men ingen af ​​disse funktioner fungerede for mig. Alt i alt forsynede Sabayon mig med en forholdsvis gennemsnitlig KDE-desktopoplevelse med lejlighedsvis fejl og frustrerende pakkehåndtering.

Sabayon-projektet hævder at give en oplevelse, der tilbyder blødende software på en pålidelig platform. Mine erfaringer fra den sidste uge tyder imidlertid på, at de to karakteristika er gensidigt eksklusive. Pålidelig og blødende kant går ikke lystigt hånd i hånd, før eller senere indhenter forkant os og skaber problemer.

Mere på DistroWatch