Programmering

Er Chrome hurtigere end Firefox i Linux?

Chrome hurtigere end Firefox i Linux?

Browserkrigene har været i mange år nu, og Linux-brugere har ofte været på den ene eller den anden side. En Linux-redditor bemærkede for nylig, at Chrome var meget hurtigere for ham end Firefox, og der fulgte en lang diskussion med folk, der delte deres oplevelser med Chrome og Firefox.

Entanzed startede diskussionen ved at dele sin positive Chrome-oplevelse:

For mig er Chrome meget hurtigere end Firefox i Linux.

Firefox i Linux er langsommere end Firefox i Windows, og hvis jeg skulle bruge Firefox i Linux, ville jeg bruge mere tid i Windows.

Jeg foretrækker faktisk Mozilla frem for Google og foretrækker Firefox. Googles udbredelse online gør mig faktisk lidt ubehagelig. Hastighedsforskellen er dog så stor, at jeg ikke vil bruge Firefox i Linux. Jeg ved, at jeg kunne bruge Chromium uden de lukkede kildedele, som Google tilføjer.

Mere på Reddit

Hans kolleger redditors delte deres egne tanker om Chrome versus Firefox i Linux:

Andurilfromnarsil: “Hvilken version af Firefox har du brugt? Det så ud til at blive betydeligt hurtigere for mig med version 48 og 49. ”

Knvngy: “Chrome er hurtigere, men også en ressource og batteri. Problemet med chrome imo er, at Google-udviklere antager, at chrome er den eneste applikation, du nogensinde har brug for til alt og hvad som helst. Jeg hviler min sag med chromeOS. ”

Entanzed: “Ja, jeg ser bestemt en forskel i batteriforbrug. Det antages, at nyere versioner af Chrome forbedrer det, men jeg har ikke haft tid nok til at komme med nogen konklusioner. ”

Smid væk: ”Jeg vil endda gå så langt som at sige, at de ikke antager det, men faktisk ønsker det på den måde. Hvorfor lade RAM være, så LibreOffice fungerer hurtigt, når du i stedet kan få Google Docs til at virke hurtigt? Og selv bare generelt drager de ikke fordel af folk, der bruger desktop-applikationer, men de har deres annoncer + sporing på de fleste internettjenester. "

Scratsayashi: “Jeg bruger Firefox på Linux hele tiden uden problemer. Samme på Windows. Jeg føler ikke nogen hastighedsforskelle, kun Chrome tager mere hukommelse og CPU. "

Aoxxt: ”Jeg finder det modsatte. Chrom er hurtigere i Windows og meget langsommere under Linux, mens Firefox er hurtigere under Linux og bruger en tredjedel til halvdelen af ​​hukommelsen til Chrome / Chromium. Men at køre Opera på både Windows og Linux er hurtigere end begge, der bruger mere hukommelse end Firefox, men mindre end Chrome. ”

Paxton: ”Jeg kan ikke forstå dette. hvorfor skulle nogen bruge Chrome i stedet for Chromium?

Jeg har aldrig fået et tilfredsstillende svar, folk fortæller mig ofte, at flere bruger Chrome end Chromium, hvorfor skulle du gøre det? hvad er grunden?

Chrom er i hver distributions repo. apt installere chromium-browser eller noget lignende, og du har det, for Chrome skal du gå til et websted for at hente det og få deres deb af et proprietært projekt og downloade det og derefter føde det til dpkg -i manuelt, hvorfor?

Som jeg får hvorfor på Windows, fordi Windows generelt ikke kommer med et byggemiljø ud af kassen og ikke har nogen 'distribution', der gør kompilering for dig, og da Google kun frigiver kilde, ikke binære filer til Chromium, skal Windows-brugere gå i besværet med at oprette et byggemiljø og opbygge det selv, men her? Jeg kan ikke forstå dette. Er der nogen grund til at bruge Chrome på Ubuntu?

Og vær venlig ikke at give mig 'Netflix', du kan nemt installere widevine DRM lib fra en PPA. "

Djb1034: “Jeg havde den samme oplevelse som dig for et par måneder siden, og i et sidste forsøg på grøft, inden jeg skiftede til Chrome, prøvede jeg Firefox om natten. Det gjorde en så stor forskel i hastighed og generel lydhørhed, at jeg endte med at holde fast i Firefox. Jeg har faktisk fundet det at være mere stabilt (med hensyn til nedbrud) end den "stabile" udgivelse, selvom jeg er sikker på, at det vil variere alt efter dit operativsystem og hardware.

Det er et skud værd, hvis du har en workflow, der er bundet til Firefox, eller det er tilføjelser (bemærk, at nogle addons har en udviklingskanal, som muligvis fungerer bedre med hver aften), plus at jeg personligt altid vil hellere bruge gratis software, hvis det er muligt, så jeg vil prøve det før du går til Chrome. ”

Iikelxdefightme: ”Efter min erfaring varierer det afhængigt af webstedet, de udvidelser, jeg bruger, og antallet af faner. Jeg bemærker, at Firefox begynder at blive langsomt, når antallet af faner vokser, og når jeg kører tunge udvidelser som Privacy Badger. Nu bruger jeg Pale Moon i stedet, da det er lettere end FF og Chrome kombineret. ”

MidnightSkyFlower: “Ja, Chromium er meget hurtigere end Firefox, både på Linux og Windows. Desværre betyder det ikke noget for noget, da Chrome / Chromium er helt ubrugelig af hensyn til privatlivets fred.

(Firefox kører hurtigere på Linux end det gør for Windows for mig, men stadig langsommere end Chromium.) ”

Mere på Reddit

DistroWatch gennemgår openBSD 6.0

openBSD har længe været kendt for sin solide sikkerhed og grundige dokumentation. Nu er version 6.0 af openBSD frigivet, og DistroWatch har en fuld gennemgang.

Jesse Smith rapporterer for DistroWatch:

OpenBSD er et projekt, som jeg synes er godt til firewalls og i mange situationer, servere. Jeg har dog tidligere været tilbageholdende med at anbefale (eller endda bruge) OpenBSD som desktop-operativsystem. OpenBSD er, ud af kassen, temmelig minimal, og ligesom gør-det-selv Linux-distributioner som Arch Linux kan det tage lidt tid at få OpenBSD opsat, som jeg vil have det. Desktopmiljøer og de fleste grafiske applikationer føjes til systemet efter installationen, og selv pakkehåndteringen skal peges på det rigtige spejl; det fungerer ikke uden at være konfigureret.

... der er flere aspekter af OpenBSD, som kan gøre det til et tiltalende desktop-system. Den første installation af OpenBSD sker meget hurtigt og tager kun et par minutter, og det meste af min opsætningstid i denne uge blev brugt på at downloade tredjepartsapplikationer. OpenBSD er standard for at sikre konfigurationer og låser tingene ned. Som et eksempel kunne min almindelige brugerkonto ikke lukke systemet, mens jeg var logget på Lumina med standardindstillingerne. Adgang til at udføre de fleste opgaver skal udtrykkeligt gives. Dette kan til tider være ubelejligt, især på et enkeltbruger-system, men det betyder, at OpenBSD beskytter os med sine standardindstillinger, så en bruger skal virkelig gå ud af deres måde at bryde tingene på.

Hvad jeg virkelig kan lide ved OpenBSD, er dog dens præstation. Systemet er meget let, kører på ældre udstyr og på en bred vifte af arkitekturer. Systemet kræver relativt lidt diskplads (basissystemet, Lumina og mine applikationer udgjorde ca. 2 GB i størrelse) og kun et par hundrede megabyte hukommelse. Dette gør OpenBSD ret tiltalende for folk, der kører ældre udstyr.

OpenBSD kan være intimt med sin gør-det-selv-tilgang, men når man først bliver fortrolig med systemet, belønnes brugeren med et meget simpelt, konsistent og veldokumenteret arbejdsmiljø.

Mere på DistroWatch

Specifikationer lækker for Googles Pixel- og Pixel XL-telefoner

Android-brugere har glædet sig til Googles meddelelse om Pixel- og Pixel XL-telefoner. Desværre for virksomheden er specifikationerne for begge telefoner allerede lækket af detailhandlere.

Bogdan Petrovan rapporterer til Android Authority:

Den mest afslørende lækage kommer fra Carphone Warehouse. Den britiske forhandler satte op og fjernede hurtigt produktfortegnelser til Pixel og Pixel XL. Fortegnelserne bekræfter meget af det, vi forventede takket være ældre lækager, og tilføj en håndfuld nye detaljer. Et spejl af Pixel XL er tilgængelig her takket være Reddit-bruger-krackere.

Specifikationer for Google Pixel

Dimensioner: 143,8 x 69,5 x 8,6 mm, 143 gram Skærm: 5-tommer Full HD AMOLED, 441 ppi, Gorilla Glass 4-processor: 2,15 GHz Snapdragon 821 (quad-core, 64-bit) RAM: 4 GB Opbevaring: 32 GB eller 128 GB kamera : Bag - 12.3MP, f / 2.0, 1.55um, OIS. Foran - 8MP batteri: 2.770 mAh, hurtig opladning Andre funktioner: fingeraftryksscanner, USB Type-C, NFC, 3,5 mm hovedtelefonstik OS: Android 7.1 

Specifikationer for Google Pixel XL

Dimensioner: 154,7 x 75,7 x 8,6 mm, 168 gram Skærm: 5,5 tommer Quad HD AMOLED, 534 ppi, Gorilla Glass 4-processor: 2,15 GHz Snapdragon 821 (quad-core, 64-bit) RAM: 4 GB lagerplads: 32 GB eller 128 GB kamera : Bageste - 12.3MP, f / 2.0, 1.55um, OIS. Front - 8MP batteri: 3.450 mAh, hurtig opladning Andre funktioner: fingeraftryksscanner, USB Type-C, NFC, 3,5 mm hovedtelefonstik OS: Android 7.1 

Mere hos Android Authority

Gik du glip af en sammenfatning? Tjek Eye On Open-startsiden for at blive fanget med de seneste nyheder om open source og Linux.