Programmering

Glem Angular 3, Google springer direkte til Angular 4

Sidste måned overraskede Google alle, da de detaljerede planer om, at Angular 3 skulle frigives kort seks måneder efter Angular 2s ankomst. Nu viser det sig, at der trods alt ikke vil være nogen Angular 3-udgivelse. I stedet går Google lige til version 4 af sin populære JavaScript-ramme i marts.

Googles Igor Minar sagde på den nylige NG-BE 2016 Angular-konference i Belgien, at Google hopper fra version 2 til version 4, så antallet af opgraderingen korrelerer med den Angular version 4-router, der er planlagt til brug med udgivelsen.

Minar lagde faktisk et køreplan med otte betaudgivelser af Angular 4, der kommer ud mellem december og februar, efterfulgt af to frigivelseskandidater i februar og den generelle udgivelse den 1. marts. og rådede til, at rammen alligevel bare skulle kaldes "Vinkel". "Lad os ikke kalde det AngularJS, lad os ikke kalde det Angular 2," sagde han, "for da vi frigiver flere og flere af disse versioner, vil det være superforvirrende for alle."

Angular er i en aggressiv tidsplan, hvor Angular 5 ankommer i september / oktober 2017, efterfulgt af seks måneder med Angular 6, hvor Angular 7 kommer seks måneder senere i september / oktober 2018.

Googles mål for Angular 4 er at være så bagudkompatible med Angular 2 som muligt og forbedre kompilatorfejlmeddelelser. I november talte Google om den næste version af Angular, dengang kendt som version 3, med vægt på forbedringer i værktøj samt reduceret kodegenerering.

Angular's opgraderingsplan inkluderer også flytning til TypeScript 2.1 som en basislinje, væk fra TypeScript 1.8. Mens dette betyder, at der er brud på ændringer, var Minar beroligende. "Det kommer ikke til at være en stor ting. Vi foretog disse migrationer over hele Google, og det var ret trivielt, men det kræver [nogle indgreb]." Angular 2 blev omskrevet i TypeScript, Microsofts typiske supersæt af JavaScript.

Tidligere på denne måned udgav Google tidligere denne måned Angular 2.3, en mindre opgradering med Angular Language Service, der er designet til at integrere med IDE'er og give typefuldførelse og fejlkontrol med Angular Templates. Objektarv for komponenter er også med. Angular 2.2 ankom i november med kompilering, der er kompileret i forvejen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found