Programmering

Klasser og objekter i Java

Klasser, felter, metoder, konstruktører og objekter er byggestenene i objektbaserede Java-applikationer. Denne vejledning lærer dig, hvordan du deklarerer klasser, beskriver attributter via felter, beskriver adfærd via metoder, initialiserer objekter via konstruktører og instanterer objekter fra klasser og får adgang til deres medlemmer. Undervejs lærer du også om settere og getters, metodeoverbelastning, indstilling af adgangsniveauer for felter, konstruktører og metoder og mere.Bemærk, at kodeeksempler i denne vejledning kompileres og køres under Java 12.

Avancerede teknikker: Felter og metoder i Java

Lær syv avancerede teknikker til Java-programmering med felter og metoder, herunder rekursion, metodekæde, argumenter for forbipasseringsværdi og regler for kaldemetoder.

download Hent koden Download kildekoden for eksempel applikationer i denne vejledning. Oprettet af Jeff Friesen til JavaWorld.

Klassedeklaration

EN klasse er en skabelon til fremstilling af objekter. Du erklærer en klasse ved at specificere klasse nøgleord efterfulgt af en ikke-reserveret identifikator, der navngiver det. Et par matchende åbne og tætte bøjlekarakterer ({ og }) følg og afgræns klassens krop. Denne syntaks vises nedenfor:

klasse identifikator {// klassekrop}

For at fortsætte med at læse denne artikel skal du registrere dig nu

Få gratis adgang

Lær mere Eksisterende brugere log ind

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found