Programmering

De bedste kontorapps til Android

Det er 2017. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det gamle budgetregneark åbnes på din tablet, eller om dokumentet i din indbakke ser rigtigt ud på din telefon. I dag og i dag burde det være givet at have kontorapps, der fungerer problemfrit og konsekvent på tværs af enheder. Alt skal, som de seje børn siger, "bare arbejde."

Men her er vi i en æra, hvor mobile enheder er lige så kritiske for produktivitet som stationære computere - og vores virtuelle kontorværktøjer er stadig alt andet end universelle. Funktioner, der fungerer problemfrit på et produkt eller en platform, fungerer ikke altid det samme på et andet. Især for forretningsbrugere kan det være et alvorligt problem.

Jeg satte mig for at bestemme, hvilke mobilkontorapps der ville lindre smerten og gøre det så simpelt som muligt for dem af os, der bruger Android-enheder - et stadig vigtigere segment af erhvervslivet, ifølge nylige målinger fra IDC. Jeg testede en række Android-kontorapps på både en Nexus 6P-smartphone og en Nexus 9-tablet, der begge kører den nyeste (7.1.1 Nougat) version af Android-operativsystemet.

Efter en lang periode med brug i den virkelige verden steg tre udbydere over resten: Googles serie af mobile produktivitetsprogrammer (Docs, Sheets og Slides); Microsofts samling af Office-brandede apps (Word, Excel og PowerPoint); og MobiSystems 'all-in-one OfficeSuite-applikation (specifikt OfficeSuite + PDF Editor-appen, der er gratis at downloade med et opgraderet "premium" -abonnement).

Det er tilstrækkeligt at sige, a masse har ændret sig på kort tid siden vores sidste vurdering af Android-kontorapp.