Programmering

Otte fantastiske virtuelle apparater til VMware, gratis til download

Virtuelle apparater er gode af samme grunde, at fysiske apparater tog it-verdenen med storm: De gør implementeringen et øjeblik - selv øjeblikkeligt - og reducerer samtidig omkostningerne. Det er en formel, der gjorde hardwarebaserede apparater uhyre populære til netværkssikkerhed, backup, lagernetværk, filtjenester, e-mail og mange andre løsninger med enkelt fokus.

Ved at udnytte open source-løsninger og helt kaste hardwaren kan virtuelle apparater skubbe omkostningsbesparelserne til et helt nyt niveau: helt gratis. Du finder et stigende antal open source-projekter, der kan downloades i formater til virtuelle maskiner til Xen, VirtualBox, VMware og andre virtualiseringsplatforme. Naturligvis er det virtuelle apparat især praktisk, når løsningen syr en række komponenter eller er afhængig af en hel LAMP-stak. Hvorfor bygge det selv, når du kan downloade hele installationen, der allerede er forudkonfigureret?

Kort sagt, med stigningen i popularitet af virtualisering og serverkonsolidering, har IT-professionelle mange andre muligheder, muligheder, der tilbyder alle fordelene ved et fysisk apparat med meget få af ulemperne. Selv når softwaren er proprietær, koster et virtuelt apparat mindre end et fysisk hardware-apparat. Og så er der alle de andre fordele ved virtualisering: Evnen til at køre flere virtuelle apparater på en enkelt server, muligheden for at migrere virtuelle apparater fra en server til en anden og muligheden for at sikkerhedskopiere et virtuelt apparat næsten øjeblikkeligt. Alle disse muligheder spiller godt ind i katastrofegendannelse og planlægning af forretningskontinuitet og hjælper med at gøre virtuelle apparater til en "must consider" -teknologi for store og små virksomheder.

Før du dykker ned i den udvidede verden af ​​virtuelle apparater, er der ingen bedre måde at eksperimentere end med virtuelle apparater, der er gratis at bruge og imødekommer unikke behov i en virksomhed. Nedenfor er nogle af de gratis standouts, vi er stødt på gennem årene, som alle tilbyder tilstrækkelige funktioner og muligheder for at gøre overgangen fra et eksperimentelt virtuelt apparat til en branche-løsning.

Openfiler NAS og SAN

Konfiguration af Openfiler kan være ret kompleks, men der er masser af ressourcer til rådighed på Internettet, der dækker de mest typiske installationer. Openfiler administreres ved hjælp af en browserbaseret konsol, der tilbyder dashboard-lignende enkelhed og flere undermenuer til at adressere de mere komplekse konfigurationsindstillinger, der er tilgængelige. Når det er parret med VMware ESXi, bringer Openfiler lagerfunktioner på virksomhedsniveau - inklusive iSCSI og andre SAN- og NAS-tjenester - til de fleste ethvert netværk, helt gratis. Supportplaner og kommercielle tilføjelser er tilgængelige på www.openfiler.com for dem, der ønsker at tilføje yderligere funktioner eller modtage professionel teknisk support.

Copyright verticalshadows.com 2021