Programmering

16 måder at opbygge et bedre team på

Til al snak om rockstjerneudviklere ved vi alle, at det kræver et stærkt, sammenhængende team, der arbejder sammen for at få det bedste arbejde udført. Så her er spørgsmålet: Hvad skal der til for at oprette et godt team af udviklere, der skaber gode produkter og fungerer godt på tværs af afdelinger?

Vi nåede ud til tekniske ledere og ingeniørledere, der har gjort netop det og bad dem om at dele deres hårdt tjente visdom om teambuilding.

Fra at finde den bedste pasform til din næste ansættelse til at holde dit team frisk og motiveret, vil følgende kollektive råd få dit team til at kode bedst.

1. Giv dine ingeniører magt

Ingeniørteam kan ofte være i modstrid med ledelse, forretningsudvikling eller markedsføring på et givet projekt - ofte fordi de behandles som ordretagere snarere end samarbejdspartnere. For at få det bedste ud af dine udviklere, lad dem blive hørt og få indflydelse på, hvad de arbejder på.

På online ejendomswebstedet Trulia mødes ledelses- og udviklingsteams kvartalsvis for at planlægge og udarbejde problemer, siger Jeff McConathy, vicepræsident for teknik for forbrugertjenester.

”Processen er medarbejderdrevet,” siger McConathy, “med hold, der er ansvarlige for at skabe deres egne prioriteter og vejkort og præsentere dem for den øverste ledelse og ledere i hele virksomheden. Hvert hold deler også deres succeser og [hvad de har lært] i løbet af det sidste kvartal. Dette hjælper hvert team med at bestemme deres planer og prioritere projekter og giver ... ledelsesteamet mulighed for at stille spørgsmål og sikre, at hver gruppe er indstillet til succes og bevæger sig i den rigtige retning for virksomheden. "

Foranstaltninger til bemyndigelse af medarbejdere kan også sikre engagement og hjælpe med at fastholde topudvikler talent.

”Holdet skulle have lov til at bestemme deres eget professionelle køreplan, og hvilke teknologier der er bedst egnede til specifikke opgaver, samtidig med at de holdes ansvarlige for deres beslutninger,” siger McConathy. ”Bed teams om at fokusere på specifikke mål på højt niveau, så lad dem løbe med ideer og udførelse. Dette er sand empowerment, og i slutningen af ​​dagen kan vi alle lide at arbejde i et miljø, hvor vi kan gøre en forskel og lære nye ting. ”

2. Husk dine rødder

Ingeniørledere finder sig alt for ofte trukket væk fra deres første kærlighed: at skrive kode. Men problemerne med at overvægte “ledelsesaspektet” i en dev-lederes arbejdsprofil løber dybere.

Sam Lambert, GitHubs seniordirektør for infrastruktur, hævder, at virksomheder, der ser ledere og ingeniører forskelligt, er bestemt til at præstere under.

”Virksomheder har brug for at placere ledere som stærke tekniske mentorer for deres teams,” siger Lambert. På den måde kan ingeniørledere "give vejledning om kode og projekter, hjælpe dem med at navigere i tekniske udfordringer og bruge deres personlige erfaringer til at formere effektiviteten af ​​deres gruppe."

Træning er en fantastisk mulighed for at bringe ledere og teammedlemmer sammen i samme båd. Hos Booz Allen Hamilton får rektor Dan Tucker hjælp fra et team af smidige trænere, der træner og træner hold og ledere.

"Som regel har vi ledere, der gennemgår disse erfaringer med deres teams," siger Tucker. "Dette hjælper med at indstille et fælles sprog, arbejde igennem modstand og forvirring og designe rejsen fremad."

Trulias McConathy anbefaler også en medarbejderfokuseret kultur og en åben dør - selv i lyset af forretningsbaserede opgaver. ”Jeg har aflyst møder med vores præsident for at få fat i kaffe med en ny medarbejder eller nogen, der prøver at arbejde igennem et problem,” siger McConathy.

3. Forøg virksomhedens synlighed

At give dine udviklere større synlighed i virksomheden er en anden måde at sikre, at dine tekniske teams kan give en dybere forståelse for at nå forretningsmålene. For dette forkynder Larry Gadea, administrerende direktør for Envoy, gennemsigtighed.

"Bortset fra private medarbejderoplysninger og kundedata, lader vi medarbejderne se alt om virksomheden," siger Gadea. ”Dette inkluderer investoropdateringer, dias på bestyrelsesmøder, opdaterede finanser - inklusive saldi på bankkonti - ikke-redigerede kalendere osv.”

Bridget Frey, CTO i Redfin, er enig i, at eksponering for virksomhedens kerneforretningsaktiviteter er vigtig for at hjælpe udviklere med at få værdifuld indsigt.

"Vores ingeniører skygger vores ejendomsmæglere og lærer, hvordan det er at tage en kunde med på turné eller forhandle en boligkøbspris," siger Frey.

4. Bryt væggene ned

Hvis dine projekter ikke løser de problemer, de skal, kan det være et spørgsmål om barrierer, der skal nedbrydes.

Amanda Whaley, direktør for udvikleroplevelse hos Cisco, angriber siloer ved at målrette mod to områder: kultur og teknologi.

”På den kulturelle side investerer vi energi i at opbygge relationer på tværs af virksomheden,” siger Whaley. "Et eksempel er sponsorering af interne ukonference- og hackathon-dage, hvor teammedlemmer fra mange organisationer kan arbejde sammen i en workshop og skabe forbindelser, som derefter kan bruges til at lette samarbejdet."

"På teknologisiden værdsætter vi en API-første kultur," tilføjer Whaley. "Dette tilskynder udviklingshold til at opbygge API'er, så det er let for andre hold at opbygge integrationer og udnytte hinandens projekter."

5. Ved, hvornår du skal krydse tog - og hvornår du skal specialisere dig

At ryste roller på kort sigt kan opbygge et hold, der er bedre uddannet til at håndtere uventede problemer i farten. Her kan krydstræning være afgørende for at få mest muligt ud af dit team.

Redfin's Frey siger, at virksomheden bruger krydstræning bredt. "Inden for ingeniørarbejde arbejder de fleste af vores ingeniører med flere teknologier, og vi kører en række ingeniøruddannelseskurser, der er åbne for alle."

Men der kan være en øvre grænse for krydstræning, hvor afkastet ikke længere berettiger til at trække specialister fra deres domæne for at øge alsidigheden. John Paliotta, medstifter og CTO for Vector Software, siger selvom det er vigtigt, at cross-training kan gå for langt.

”For en udviklingsgruppe ønsker du klart redundans, så flere udviklere kan arbejde på det samme område af produktet, men du vil også have, at hver udvikler skal have en dyb specialisering,” siger Paliotta. "Specialisering resulterer i enorme produktivitetsgevinster i forhold til at have et team af generalister."

6. Bland det op

En anden måde at lette samhørighed og nedbryde barrierer er at udsætte teammedlemmer for kollegaer, som de måske ikke typisk interagerer med i deres daglige opgaver.

Zubin Irani, grundlægger og administrerende direktør for cPrime, understreger behovet for at blande det sammen: ”På vores sidste all-hands-møde blandede vi faktisk forskellige hold sammen i stedet for at bryde ind i vores sædvanlige hold, så de kunne tale om tværspørgsmål, og komme med løsninger sammen om, hvordan man kan forbedre tingene, ”siger Irani. ”For eksempel mødtes vores mobile team, vores e-handelsteam og vores API-team sammen med det mål at tale om, hvad der fungerer godt, og hvad der ikke er mellem holdene, så brugte de tid på at komme med måder at forbedre, hvor de havde udfordringer. ”

Usha Parsa, produktdirektør for Yahoo Cloud Services, siger, at interteam-krydsbestøvning handler om at skabe fælles mål.

"Vi tror på en agil tilgang ... på tværs af forskellige rapporteringsgrænser, der kommer sammen til udførelse mod et fælles mål," siger Parsa. ”Modulære hold deler et fælles mål. Hold har individuelle daglige stand-ups for effektivitet, men hold møder hinanden også kort 'Scrum of Scrums' flere gange i løbet af ugen for at dele fremskridt, og hvor de har brug for hjælp fra hinanden. "

7. Gå tværfunktionelt

Nogle gange er den bedste måde at få mest muligt ud af dit udviklingsteam at opdele dem og folde dem i tværfunktionelle teams, der samler talent fra forskellige sider af virksomheden. Dette er især effektivt, hvis du finder projekter, der er hindret af afdelingssiloer.

Nic Grange, CTO for Retriever Communications, siger at skabe grupper baseret på resultater - snarere end funktion - hjælper med at reducere de problemer, der findes i siloer. Det kommer ned på, hvordan din virksomhed er struktureret.

"Oprettelse af en struktur af tværfunktionelle hold kan hjælpe med at reducere silos påvirkning," siger Grange. "Nogle oplysninger vil stadig blive lukket i det tværfunktionelle team, men i det mindste har de alle de oplysninger, de har brug for til at levere deres forretningsresultater."

8. Gå ud af kontoret

Hvad med måder at holde teammedlemmerne godt sammen? Hvordan holder man en gruppe motiveret, rolig med hinanden og vigtigst af alt ikke udbrændt?

Eden Chen, administrerende direktør og grundlægger af Fishermen Labs, siger, at hans firma kommer væk - langt væk - fra sit kontor i Los Angeles hvert år i to uger.

”Vi kigger på Sydney, Madrid eller Budapest i år,” siger Chen. ”Vi er i stand til at arbejde der og stadig gennemføre projekter i løbet af denne to-ugers periode, men dette er enormt for teambuilding, for at tale gennem procesineffektiviteter og få de flere teams på samme side - forretning, projektledelse, design og udvikling. Vi afholder også et møde om måneden, hvor vi går ud og gør noget sjovt. ”

9. Fejr succes

En anden måde at undgå udbrændthed og øge moral på er at tage sig tid til at klappe jer på ryggen. Her rådgiver Artur Seidel, vicepræsident for Elektrobit, med det samme at fejre succeser.

"Vi er altid vært for en forsendelsesfest, der fejrer en vigtig frigivelse for en kunde," siger Seidel.

Han minder om et projekt med en stram deadline, der førte til at arbejde i løbet af ferien.

"Vi sluttede den 29. december og fejrede med en dag med snescooter i den canadiske ørken ... og fløj derefter hjem," siger Seidel. "Hvad der kunne have været en reel træk, forvandlet til en positiv hukommelse og holdbinding."

10. Giv tilbage og bind

Lad os indse det, ikke alle kan finde lidenskab i at tackle fejlrapporter i forfølgelsen af ​​forretningsmål hele tiden. Nogle udviklere håber at få deres færdigheder til at bære mere presserende problemer uden for arbejdspladsen, hvis de kun havde tid.

Hvorfor ikke løbe med det instinkt og give en værdifuld opdatering til dine ingeniørers sjæle og sind?

Hos Cisco siger Whaley, at virksomheden “opfordrer medarbejdere til at melde deres tid til at hjælpe deres samfund eller støtte en global sag. Disse frivillige muligheder er en måde at give tilbage og tilbringe tid sammen som et team. ”