Programmering

Microsoft indstiller slutdatoen for Visual Studio 2008-support

Microsoft giver Visual Studio 2008 endnu et års support, og det er det.

Visual Studio 2008 debuterede i slutningen af ​​2007, og i overensstemmelse med virksomhedens 10-årige supportpolitik slutter Microsofts support til IDE, tilknyttede driftstider og komponenter den 10. april 2018.

"Selvom dine Visual Studio 2008-applikationer fortsætter med at arbejde, opfordrer vi dig til at porte, migrere og opgradere dine Visual Studio-projekter i løbet af det næste år for at sikre, at du fortsat modtager support," sagde Microsofts Deniz Duncan, en programleder for Visual Studio. .

Med ophør vil Microsoft ikke længere have sikkerhedsopdateringer, teknisk support eller hotfixes til alle udgaver af Visual Studio 2008 og en lang række andre softwareudviklingsprojekter, der bærer betegnelsen "2008". Dette inkluderer 2008-udgaverne af Visual C ++, Visual C #, Visual Basic, Visual Studio Team System og Web Developer Express-udgaven.

Derudover slutter understøttelse af Microsoft Visual J # Version 2.0 Redistributable Package Second Edition den 10. oktober. Visual J aktiveret brug af Java-sprogsyntaks til at opbygge applikationer og tjenester på .Net Framework med syntaks integreret i Visual Studio.

Senere versioner af Visual Studio understøttes fortsat i deres supportcykler. Den seneste version af softwareudviklingsplatformen er Visual Studio 2017, der blev leveret i marts med et modulært installationsprogram, skyinstallationsværktøjer og mobil indkvartering.