Programmering

Ubuntu 14.04 LTS anmeldelser

Det er altid en begivenhed, når en ny version af Ubuntu ankommer. Denne gang er det Ubuntu 14.04, en langsigtet supportudgivelse, der fokuserer på at forbedre Ubuntu-desktopoplevelsen. Og det kan markere en ny æra i Canonicals forhold til Ubuntu-brugere, da det tilbyder nogle tweaks, som mange har bedt om, siden Ubuntu skiftede til Unity-skrivebordet.

ZDNet bemærker vigtigheden af, at langsigtede supportudgivelser er stabile og finjusterer brugeroplevelsen for at tilføje polsk.

Ifølge ZDNet:

Selvom der ikke er nogen fantastiske 'must-have' nye funktioner i Ubuntu 14.04, er det værd at opgradere bare for at få den nyeste LTS-udgivelse med en nyere kerne og standardapplikationer.

Selvom vi stadig har Ubuntu 14.10, der kommer senere i år og næsten helt sikkert peger på ændringer til Ubuntu 14.04 LTS i løbet af de næste fem år, vil det næste store trin sandsynligvis være i Ubuntu 15 - ikke så meget, fordi det skulle være den første konvergerede version, men fordi det som en konsekvens af konvergens skal indeholde enhed 8 og Mir.

Mere på ZDNet

Jeg lavede en gennemgang af Ubuntu 14.04 til Desktop Linux-anmeldelser, og min oplevelse var ret positiv. Jeg værdsatte virkelig muligheden for at bruge lokale menuer og også den kontrol, jeg havde over størrelsen på ikonerne i launcheren.

Ifølge Desktop Linux anmeldelser:

Ubuntu 14.04 ser ud til at handle om at forfine Ubuntu-skrivebordet. Mens der ikke er mange fantastiske nye funktioner i denne udgivelse, er der en hel del meget nyttige og nødvendige tweaks, der tilføjer en meget bedre desktopoplevelse. Canonicals designere ser ud til at lytte til Ubuntu-brugere igen, og de synes villige til at foretage de nødvendige ændringer for at give brugerne det, de ønsker. Det kan være den vigtigste ting ved Ubuntu 14.04. Det kunne være en indikation af en havændring i Canonicals holdning til Ubuntu-brugere.

Mere på Desktop Linux Anmeldelser

Softpedia havde en meget optimistisk indstilling på Ubuntu 14.04 og føler, at det måske er Canonicals bedste version af Ubuntu endnu.