Programmering

Sig farvel til .NET Core 3.0

.NET Core 3.0, en implementering af Microsofts open source-udviklingsplatform, der først debuterede for næsten 18 måneder siden, nåede sin slutning af livet den 3. marts 2020.

Microsoft råder brugerne til at flytte applikationer og miljøer til .NET Core 3.1. Opgraderingsinstruktioner kan findes på devblogs.microsoft.com. Med udløbsstatus inkluderer .NET Core-opdateringer ikke længere opdateringer og programrettelser til version 3.0.

Erstattet af .NET Core 3.1, der blev udgivet den 3. december 2019, blev .NET Core 3.0 betragtet som en "aktuel" udgivelse. Som en langsigtet understøttet (LTS) frigivelse understøttes .NET Core 3.1 af Microsoft i mindst tre år.

LTS-udgivelser inkluderer stabile komponenter og funktioner, der kræver få opdateringer. LTS-udgivelser betragtes som gode til hosting af applikationer, der ikke er beregnet til at blive opdateret ofte. Nuværende udgivelser har i mellemtiden funktioner og komponenter, der er nye og kan gennemgå hyppige ændringer. Aktuelle udgivelser er egnede til applikationer i aktiv udvikling. Både LTS og aktuelle udgivelser modtager kritiske rettelser i hele deres livscyklus.