Programmering

3 tegn på, at du har et skykulturproblem

Hvorfor mislykkes cloud computing i virksomheder? Det er ikke teknologien - der fungerer fint. Størstedelen af ​​mislykkede projekter kan spores tilbage til en giftig kultur, der dræbte cloud computing, før den gik ud af startpladen.

Hvordan finder du disse problemer, før de påvirker din cloudsucces? Her er tre sikkerhedsindikatorer for en virksomhedskultur, der ikke er befordrende for skyen.

Den langsomme gang. Dette er et passivt-aggressivt skridt, hvor hold betaler lip service til cloud computing, men alligevel tager det for evigt at producere de nødvendige oplysninger, såsom applikationer og databeskrivelser for arbejdsbelastninger, der skal flyttes til skybaserede platforme.

Midlet her er at overdele og hjælpe dem, der er anklaget for at give oplysninger, til at føle en følelse af ejerskab. Dette betyder at sikre, at de er inkluderet fra starten af ​​projektet og bliver anmodet om feedback. Dette kan ikke altid overvinde systemiske kulturelle problemer, men jeg har fundet, at det er en almindelig måde at løse passiv-aggressiv adfærd på.

Sikkerhedstågen. I nogen tid har vi haft bedre sikkerhed i offentlige skyer end lokalt. Når det er sagt, er jeg ofte overrasket over antallet af indvendinger mod at flytte til skyen, der fokuserer på sikkerhed. Jeg kalder dette sikkerhedståge, da folk fejlagtigt bruger sikkerhed som en grund til ikke at flytte til skyen, typisk fordi de er i tåge af desinformation og misforståelse.

Løsningen her er igen at overshare, uddanne og sikre, at de korrekte oplysninger er i hænderne på dem, der har brug for at forstå både deres sikkerhedskrav og de sikkerhedsfordele, skyen har at tilbyde.

Finansieringsrådet. Når vi sammenlægger, hvad vi skal bruge på cloudmigration i løbet af de næste mange år, er tallet ofte mere end de fleste organisationer forventer. Når mærkatchoket fra cloud computing finder vej ind i budgetdiskussioner, finder vi ud af, at det, der er brug for, ikke vil blive finansieret. Hvad der ikke finansieres, øger risikoen.

Ingen nem vej rundt dette, bortset fra at holde fast i dine våben på omkostningerne og ROI. Selv om der kan være nogle måder at spare på, eller du endda kan forsinke nogle migreringer til fremtidige år, reducerer dette ofte eventuelle besparelsesfordele, du kan nyde.