Programmering

Hvorfor Google skal købe Sprint

Google bør købe Sprint og føre drevet til at gøre allestedsnærværende trådløs dataadgang tilgængelig, overkommelig og i stand. Hvorfor Google? Fordi de store amerikanske luftfartsselskaber - Verizon Wireless, AT&T, Sprint og T-Mobile - bestemt ikke vil. De har lovet en fremtid med mobildata i mere end et årti.

Men hvad oplever vi? Dårlig 3G-dækning fra AT&T, som desværre tilfældigvis tilbyder den mest udbredte mobile enhed til at få adgang til internettet, iPhone. Så AT & Ts dårlige 3G-netværk skal overvældes.

[Hold dig opdateret med tekniske nyheder og anmeldelser fra din smartphone på infoworldmobile.com. | Få de bedste iPhone-apps til professionelle med vores forretnings-iPhone-appsfinder. | Se hvilken smartphone der passer til dig med vores mobile "deathmatch" -beregner. ]

Verizon Wirelesss 3G-netværk understøtter ikke samtidig data- og stemmeanvendelse (et problem med den underliggende CDMA2000-teknologi, som en løsning skal gøres tilgængelig for luftfartsselskaber i midten af ​​2010). Og hvor godt Verizons 3G-netværk virkelig er, er endnu ikke testet, da den første rigtige weborienterede smartphone, Droid, kun blev solgt i sidste måned. Men i det mindste er 3G-dækningen bred.

Sprints 3G-netværk understøtter Amazon Kindle og Palms WebOS-baserede Pre, men ingen har hentet de adoptionsnumre, der er nødvendige for faktisk at understrege netværket. Og T-Mobile har aldrig rigtig spillet 3G-spillet.

Så hvorfor skulle Google købe Sprint? Og hvad skal Google gøre med Sprint?

Hvad Sprint bringer til Google

Men Sprint har et landsdækkende 3G-netværk og kan være desperat nok til at prøve noget andet. AT&T og Verizon er for indlejret i komplekse marketingplaner og prisordninger designet til at tvinge dig til at betale for meget for at bekymre dig om at tilbyde værdi eller service. AT & Ts nylige retssag viser, hvor meget af et fantasiland det lever i, og Verizons misbrugte Droid-lancering giver også lidt håb (opkræver 15 dollar ekstra pr. Måned for forretningsklasse Exchange-adgang, det understøtter ikke rigtig på en touchscreen-smartphone, der ikke er gestusbaseret).

Google insinuerede for et par år tilbage, at det ønskede at byde på nyt trådløst spektrum, selvom det senere syntes at være en måde at presse feds til at reducere noget af den kontrol, som luftfartsselskaberne udøver over, hvad der kører på disse netværk. Det instinkt - at løsne luftfartsselskabskontrollen - var rigtigt.

Google har pengene til at gøre sin vision om en skybaseret verden af ​​data og tjenester efter behov til virkelighed. Hvad det ikke har, er midlerne til at levere disse data og tjenester. At købe Sprint ville give det den mulighed. Ja, jeg ved, at Googles aktionærer hyler i betragtning af de nødvendige kapitalinvesteringer. Alt for dårlig - investeringen betaler sig godt for dem, der kan se forbi et par kvartaler.

Hvad Google skal gøre med Sprint

Google bør hurtigt bevæge sig for underskuddet i den CDMA2000 cellulære netværksteknologi, som Sprint bruger (såsom mangel på samtidig data og stemmeanvendelse) og kortlægge et skift til såkaldt 4G (sandsynligvis ved hjælp af LTE, selvom WiMax stadig er en mulighed ) for at flytte os alle til den båndbreddeoplevelse, vi har brug for, når vi har virkelig når som helst, hvor som helst smartphones og laptops, der bruger faktiske tjenester.

Google bør også derefter oprette eller indgå overbevisende Android-smartphones. Det ville være tåbeligt at stole på, at old-line virksomheder som Motorola skubber konvolutten, men det giver mening for Google at opmuntre Motorolas ønske om at gøre noget igen og tilskynde ambitiøse virksomheder som HTC til at begynde at innovere foran Apple. Google kan vise vejen og / eller etablere en minimumsbaseline, der fremmer markedet, ikke kun følger iPhone.

For at starte skal du tage det bedste ud af Motorola Droid og HTC Droid Eris og tilføje de manglende sikkerheds- og håndteringsfunktioner på forretningsniveau - dette vil til sidst give en reel konkurrent til iPhone. Da sondringen mellem forbruger- og forretningstelefoner forsvinder, bør Google i stedet tænke på professionelle smartphones, der er i stand til at oprette forbindelse til forretningsnetværk og -tjenester så let som forbrugertelefoner. At levere noget mindre end iPhone-klassefunktionalitet er spild af tid og penge.

Hvis jeg var Google, ville jeg tillade andre platforme på GWireless - så længe de opfylder et minimumssæt af krav, der er beregnet til at drive avancerede mobiltjenester. Af nutidens enheder ville ingen kvalificere sig, selvom Palm Pre, HTC Droid Eris og iPhone kommer tættest. (Min "Ultimate mobile deathmatch" viser, hvilke huller de har brug for at udfylde.) Igen skal Google skubbe mobil fremad, ikke bare skøjte forbi eller forblive lige som alle, men Apple har gjort indtil videre.

Denne dramatiske handling ville give reel ledelse af begrebet mobile tjenester og give den katalysator, vi har brug for for at realisere den fremtid, iPhone først satte inden for rækkevidde, og som Google konsekvent tilslutter sig. Transportørerne har skruet rundt i 15 år på dette; det er tid for en anden til at lede. Vi har brug for smarte rør, ikke dump rør - og smarte virksomheder, ikke dumme, for at få os derhen.

Nu ved jeg, at Google er lige så meget en oligark som luftfartsselskaberne, Microsoft, Apple, Oracle, Intel, SAP og alle de andre højteknologiske modstandere. Så jeg tror ikke et øjeblik, at Google, der ejer en operatør, er en god ting for internetfrihed, forbrugernes valg eller andre socialt ansvarlige overvejelser. Men jeg ser på luftfartsselskaberne og ser virkelig dårlige oligarker, der skruer op for udviklingen af ​​mobiltjenester og har konkluderet, at Google i det mindste ville være mere effektiv til at få en god mobiltjeneste til at ske, selvom det ville være lige så antikonsument som ethvert luftfartsselskab . På godt og ondt er telekommunikation et oligarki i USA og holdes på den måde gennem vores love og regulerende agenturer.

Glem ikke at være en del af Mobile Patrol: Send dine tip, klager, nyheder og ideer til [email protected] Tak!

Denne artikel, "Hvorfor Google skulle købe Sprint", blev oprindeligt offentliggjort på .com. Følg den seneste udvikling inden for mobil computing på .com.

Copyright verticalshadows.com 2021