Programmering

Velkommen, læsere af industristandarden!

Tak fordi du er en loyal læser af industristandarden. Fra i dag er industristandarden fusioneret med.

Siden 1997 har industristandarden kroniseret stigningen i internetøkonomien og andre digitale virksomheder og har udviklet sig sammen med dem. Først var Standard et trykte magasin, der sporede internetbommen i slutningen af ​​1990'erne. Ti år senere opstod den online-eneste industristandard for at dække en ny bølge af forandring drevet af mobile teknologier og netværkssamfund.

[For at holde trit med den tekniske side af den tekniske industri, skal du abonnere på Industriens standard nyhedsbrev. | Sørg for at følge Bill Snyder's blog, Tech's Bottom Line, til gennemtrængende indsigt i den teknologiske økonomis funktion. ]

I dag begynder industristandarden et nyt kapitel, der tilbyder nyheder og synspunkter om teknologiøkonomien som en kanal på. Her finder du det nyeste inden for teknologi, fra fusioner og opkøb til opstartsvirksomheder til den seneste volley af patentovertrædelsessager. Bedst af alt vil du nyde laserskarp analyse fra den prisvindende teknologijournalist Bill Snyder.

Mens du er her, vil vi gerne introducere dig til en række ressourcer om branchens livligste og mest autoritative kilde til teknologiinformation og analyse. Med øje mod modernisering af IT udmærker det sig ved at evaluere nye teknologier og beregne deres indvirkning på både slutbrugere og IT-fagfolk.

Vi har taget friheden til at fremhæve indhold, som læsere af industristandarden måske finder særligt underholdende eller nyttige:

  • Robert X. Cringely: Hans forsendelser tre gange ugentligt giver en voldsom, ærbødig analyse af teknologiindustriens udviklingsnyheder.
  • Testcentret: Dette netværk af teknologieksperter er den mest respekterede produktanmeldelse og benchmarking-operation i branchen og kan prale af stor erfaring fra den virkelige verden inden for virksomheds-IT.
  • Rådgivningslinje fra Bob Lewis: At sætte ledelsesmæssig ekspertise i "IT-styring", svarer Lewis på læsernes spørgsmål om udfordringerne ved at dyrke en vellykket IT-karriere.
  • Mobile Edge: Se hvordan smartphones og andre mobile enheder transformerer - og transformeres - ved deres stigende allestedsnærværende på den moderne arbejdsplads.
  • Cloud Computing fra David Linthicum: Når du er på udkig efter hårde oplysninger om den største, svimlende trend inden for IT, hjælper det at have en erfaren teknolog som David Linthicum som din guide.
  • Deep Dive Reports: Vores Deep Dive Reports, der kan downloades, er skrevet af bidragsydere og redaktører og giver omfattende information om sikkerhedspraksis, iPhone-forretningsapplikationer, netværksarkitektur, lagerstrategier og meget mere.
  • 's Twitter-stream (@infoworld): Hver dag fremhæver vi vores bedste indhold og fortæller dig, hvad vi læser på nettet.

Sammen og Industry Standard tilbyder et forreste sæde til historieforandringer i teknologiverden. Gå til os for skarp dækning af nye produkter, tjenester og tendenser, der forstyrrer den gamle orden og skaber nye forretningsmuligheder.

Tak for din støtte til industristandarden.