Programmering

En Western Digital harddiskgaranti, der ikke er, hvad den ser ud til

På hælene på Gripe Line-læser Pauls klage over defekte Seagate-drev, skriver Bob ind med et relateret problem, denne gang med Western Digital hardware.

"Jeg købte for nylig et par Western Digital 250 GB RE3-drev, der blev annonceret som 5 års garanti," siger Bob. "Men da jeg indtastede de to dreves serienumre på WDs webside for garantistatus, kom de begge op med mindre end 2 år tilbage." Han vil vide, hvad der giver.

['s Gripe Line - og dens læsere - vejer ind i fænomenet med svigtende harddiske: "Er harddiske blevet mindre pålidelige?" | Frustreret over teknisk support? Få svar i 's Gripe Line nyhedsbrev. ]

"Jeg har kontaktet WD om dette problem," siger han. "Og de siger, at de er i færd med at opdatere begge mine drev til en fuld 5-års garanti. Men hvorfor skal jeg i første omgang gøre dette? Jeg har læst på WD's fora, at andre ser ud til at have kørt ind i dette samme problem. "

Jeg sendte Bobs spørgsmål til Western Digital, men virksomheden virkede lige så forvirret som Bob. "Jeg har bekræftet, at kundens garantier er blevet opdateret til fem år," siger talsmand Steve Shattuck. Det var fem år fra datoen for vores samtale, ikke Bobs købsdato. "Fem år er standard for WD RE-familien af ​​drev," siger han.

Hvad skete oprindeligt med Bobs manglende tre år? ”Jeg har ikke et klart svar på, hvorfor kundens analyse af garantiperioden ikke stemte overens med standardgarantiperioden,” siger han. Han foreslår, at problemet har noget at gøre med forhandleren, der solgte Bob sit drev.

Det er dog selvfølgelig en god idé at registrere et nyt produkt og bekræfte, at garantien svarer til det, du har købt. Fire år længere nede ad vejen ville Bob have været meget miffed over at finde ud af, at hans garanti var løbet tør for mange år siden.

Har du greb? Send dem til [email protected]

Denne historie, "En Western Digital harddiskgaranti, der ikke er, hvad den ser ud til", blev oprindeligt offentliggjort på .com. Følg den seneste udvikling inden for opbevaring og hardware på .com.