Programmering

Apple til at genimplementere Swift compiler driver i Swift

Med det nye hurtig-driver-projekt udvikler Apple en ny implementering af Swift-compilerdriveren. Skrevet i Swift, er den nye Swift-compilerdriver beregnet til at erstatte den eksisterende driver, som er skrevet i C ++, med en mere udvidelig og vedligeholdelig kodebase.

Den nye Swift-kompilerdriver er stadig i gang med Apple, der forfølger et mål om at levere en drop-in-erstatning for den eksisterende driver. Dette betyder, at der er en fast startfunktion, der skal implementeres, inden den eksisterende driver afskrives og fjernes. Udviklingsplanen dækker funktionssættet og beskriver opgaver til forbedring af Swift-driveren inklusive kodeoprydninger, forbedring af testning, tilføjelse af manglende funktioner og integration med eksisterende systemer.

Swift-compiler-driveren er et program til at koordinere kompilering af Swift-kildekode til kompilerede resultater inklusive eksekverbare filer, biblioteker, objektfiler og moduler. Dette program bruges til at påkalde builds af Swift-kode som f.eks hurtig eller hurtig fra kommandolinjen, og påkaldes også af værktøjer som Swift Package Manager og Xcode.

Andre mål for hurtig-chauffør omfatte:

  • Tilbyder en biblioteksbaseret arkitektur til bedre integration med buildværktøjer.
  • Tilvejebringelse af en platform til eksperimentering med mere effektive build-modeller til Swift.
  • Udnyttelse af eksisterende Swift build-teknologier som SwiftPM og llbuild.

Adgang til hurtig-driver

Apple har sendt instruktioner om, hvordan man kommer i gang med hurtig-driver i GitHub, herunder brug af hurtig-driver i stedet for den nuværende Swift-driver. Bidrag til projektet er velkomne.