Programmering

Oracle angiver dato for afslutning af Java 8-opdateringer

Oracle vil yderligere præcisere sine igangværende supportplaner for Java SE (Standard Edition) 8 og vil kræve, at virksomheder har en kommerciel licens til at få opdateringer efter januar 2019.

I en udateret bulletin om revisionen sagde Oracle, at offentlige opdateringer til Java SE 8, der blev frigivet efter januar 2019, ikke vil være tilgængelige til erhvervsmæssig, kommerciel eller produktion uden en kommerciel licens. Offentlige opdateringer til Java SE 8 vil dog være tilgængelige til individuel, personlig brug i det mindste ved udgangen af ​​2020.

Slutningen af ​​offentlige opdateringer til Java 8

Oracle råder virksomheder til at gennemgå Oracle Java SE Support Roadmap for at vurdere supportkrav for at migrere til en senere udgivelse eller få en kommerciel licens. Kunder, der bruger Java SE som en del af et andet Oracle-produkt, kan fortsætte med at få adgang til Java SE 8 for disse produkter ud over 2019 for disse produkter. Oracle råder udviklere til at gennemgå køreplaner til Java SE 8 og derover og træffe passende handlinger baseret på deres applikation og dens distributionsmodel.

Tidligere besluttede Oracle at udvide offentlige opdateringer til JDK 8, udviklingssættet til Java SE 8, indtil mindst januar 2019 efter først at have planlagt at afslutte dem i september. JDK 8 debuterede i marts 2014. Oracle udgav JDK 9 i september 2017 og JDK 10 i sidste måned og flyttede til en udgivelsesplan for seks måneder. JDK 11 forventes i september 2018.

Hvor downloades Java SE

Du kan downloade Java SE fra Oracle Technology-netværket.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found