Programmering

JavaFX 2's Ensemble og andre prøveapplikationer

Der er flere steder i dokumentationen til JavaFX 2, hvor der henvises til eksempelapplikationen Ensemble. Ensemble er den største JavaFX-prøveapplikation, der leveres i JavaFX 2.0-prøverne. Erhvervelse af JavaFX 2-prøverne ved hjælp af JavaFX 2-prøverne og læring af JavaFX 2-prøverne er emnerne for dette indlæg.

Siden JavaFX Developer Downloads har i øjeblikket "JavaFX 2.0.2 Generel tilgængelighedsdownload" og inkluderer et link til download af JavaFX-prøver [kun til "Microsoft Windows (x86 og x64)", når dette skrives]. Den downloadede fil, javafx_samples-2_0_2.zip, er ca. 18 MB i størrelse. Indholdet af denne ZIP-fil, når det er udpakket, vises i næste skærmbillede.

Når eksemplerne ZIP er downloadet og indholdet ekstraheret, kan Ensemble-prøveprogrammet udføres. En måde at gøre dette på er at drage fordel af den eksekverbare JAR i den primære katalog med eksempler på eksempler, som vist i næste skærmbillede (java -jar Ensemble.jar).

Eksempelapplikationen JavaFX 2 Ensemble starter og vises som vist i næste skærmbillede.

Der er adskillige emner, der kan klikkes på i Ensemble-applikationen for at lære flere detaljer om, hvad det er, og hvordan det implementeres. Klik for eksempel på "Adv Candle Stick Chart" for at åbne "Custom Candle Stick Chart" som vist i næste skærmbillede.

Ovenstående skærmbillede viser Ensemble med fanen "Eksempel" til dette specifikke eksempel. Ved at klikke på fanen "Kildekode" vises kildekoden for den samme prøve. Som vist i næste skærmbillede, inkluderer denne fane en knap til kopiering af JavaFX 2-kildekoden, der byggede denne prøve.

Kombinationen af ​​kildekoden med det, den producerer i Ensemble-prøveprogrammet, kan hjælpe udviklere med at lære, hvad der er tilgængeligt, og hvordan man bruger forskellige dele af JavaFX. Afsnit, der i øjeblikket er inkluderet i ensemblet, inkluderer animation, diagrammer, kontrolelementer, grafik, sprog, layout, medier, motivgraf og web.

De JavaFX 2-eksempler, der kan downloades, inkluderer også Brick Breaker (BrickBreaker.jar) og det næste skærmbillede blev taget af det i aktion.

Kører den eksekverbare JAR SwingInterop.jar demonstrerer eksempelapplikationen "JavaFX 2.0 in Swing" (skærmbillede vises næste).

JavaFX 2-prøver ZIP indeholder også FXML-LoginDemo, som er en simpel login-prøve, der indeholder en FXML-fil (profile.fxml) i kilden. Det vises i det næste skærmbillede.

Ensemble-applikationen er langt den største af prøveapplikationerne, der er inkluderet i JavaFX 2-ZIP-filen, og er "flagskibs" -eksempelapplikationen. Brick Breaker er relativt stor til en enkelt applikation. Alle prøverne har værdi i at vise, hvad JavaFX er i stand til, og ved at levere kildekode til at demonstrere, hvordan man udfører disse meget bedrifter med JavaFX.

Oprindelig postering tilgængelig på //marxsoftware.blogspot.com/ (Inspireret af faktiske begivenheder)

Denne historie, "JavaFX 2's Ensemble and other Sample Applications" blev oprindeligt udgivet af JavaWorld.