Programmering

Microsoft adresserer Visual Studio-udvidelsesproblemer

Microsoft arbejder på en ny udvidelsesmodel til sin signatur Visual Studio IDE med mål om at forbedre pålideligheden af ​​udvidelser og gøre dem lettere at skrive. Udvidelser skal understøttes lokalt og i skyen som en del af planen.

Ved at uddybe indsatsen 28. oktober citerede Microsoft et problem, hvor Visual Studio ville gå ned på grund af en udvidelse. Nuværende in-proc-udvidelser er underlagt få begrænsninger for, hvordan de kan påvirke IDE og andre udvidelser, så de kan ødelægge IDE, hvis en udvidelse går ned eller oplever en fejl.

En stor ændring af udvidelsesmodellen er, at udvidelser gøres uden for proc, hvilket hjælper med at øge isolationen mellem eksterne og interne udvidelses-API'er og forhindre, at en buggy-udvidelse får andre udvidelser eller IDE til at gå ned, sænke eller hænge. Ved at designe en ny udvidelsesmodel uden for indkøb giver Microsoft mulighed for at redesigne Visual Studio-udvidelses-API'erne fuldstændigt.

Visual Studio-udvidelsesforfattere har indsendt feedback, der klager over inkonsistente API'er, en overvældende arkitektur og forvirring over, hvordan man implementerer selv grundlæggende kommandoer. At opdage API'er og vide, hvornår eller hvor de skal bruges, kan være udfordrende. Den nye udvidelsesmodel uden for proc skulle gøre udvidelser til skrivning mere ensartede og lettere med let opdagelige API'er. Microsoft advarede imidlertid om, at færdiggørelse af den nye udvidelsesmodel ville tage tid. Projektet er stadig i de konceptuelle faser.

Udviklere kan deltage i en undersøgelse om udvidelser, de udnytter.