Programmering

HP VMware Solution Størrelsesværktøj

For en organisation, der lige er startet med servervirtualisering og et serverkonsolideringsprojekt, er et af de første spørgsmål, der stilles, hvordan man kan dimensionere miljøet korrekt - kapacitetsplanlægning. HP træder op på pladen for at prøve at hjælpe deres kunder med netop det med udgivelsen af ​​deres onlineværktøj - HP VMware Solution Sizer.

HP beskriver det sådan:

Dette er et automatiseret værktøj, der hjælper brugeren med størrelsen og omfanget af deres servermiljø. Denne størrelse beregner den bedste måde at konsolidere gamle servere på nye maskiner, der kører flere virtualiserede miljøer. Størrelsesinformation og algoritmer er udviklet ved hjælp af test- og ydeevnedata på HP-servere, der kører VMware ESX Server.

Efter et kort spørgeskema får brugeren en løsning, der beskriver den anbefalede hardware med varenumre og en prisliste. Brugeren finder også et diagram, der beskriver den anbefalede konsolideringskonfiguration og estimerede anvendelser for den nye hardware.

Før brugeren bruges, forventes det, at brugeren har følgende oplysninger tilgængelige:

  • Statistik, der beskriver konfigurationen og de aktuelle belastninger på de gamle servere, der skal konsolideres. Dette Excel-regneark kan bruges til at hjælpe med at indsamle disse data.

  • VMware ESX Server-muligheder inklusive NIC-redundans og VMotion.

  • Lagerkonfiguration inklusive ønsket drevtype, RAID-niveau og lagringsmetoder.

  • HP Proliant Server-platforme af interesse.

  • Måludnyttelse, der ønskes for værtsmaskinerne.

  • Og diverse muligheder, der beskriver den ønskede konsolideringsstrategi.

Du kan få adgang til onlineværktøjet her.