Programmering

Visual Studio Code tilføjer fejlfinding af udvidelser

Denne måneds opdatering til Visual Studio Code-kodeditoren er offentliggjort med en fejlfinding til udvidelser.

Visual Studio Code 1.52, kendt som november 2020-udgivelsen, har en udvidelses-bisect-funktion til fejlfinding af, hvilke udvidelser der forårsager problemer i editoren. Før denne funktion var udviklere nødt til at deaktivere alle udvidelser og derefter genaktivere dem en efter en for at finde et problem med en udvidelse.

Udvidelsesbisect-funktionen bruger en binær søgealgoritme til hurtigt at identificere en udvidelse, der forårsager problemer. Funktionen deaktiverer halvdelen af ​​udvidelser og beder udviklere om at kontrollere det pågældende problem. Hvis problemet er væk, skal den dårlige udvidelse have været på listen over deaktiverede udvidelser. Processen gentages, indtil en enkelt udvidelse er tilbage.

Visual Studio Code-udvidelser, der findes i Visual Studio Marketplace, fungerer som redaktørens "ægte magt" med udvidelser, der leverer temaer og sprogstøtte såvel som til debugging og kodnavigation, sagde Visual Studio Code-teamet i sin månedlige opdateringsbulletin.

Visual Studio-kode kan downloades på code.visualstudio.com. Andre muligheder i Visual Studio Code 1.52 inkluderer:

  • Flere Git-kommandoer er blevet føjet til kommandopaletten. Disse inkluderer Cherry Pick til valg af en bestemt forpligtelse til en filial; Omdøb for at omdøbe en aktiv fil; Push tags, for at skubbe lokale tags til fjernbetjeningen og Checkout til (Fritliggende) for at udføre en checkout i løsrevet tilstand.
  • Flere nye Git-indstillinger er tilføjet, f.eks gitpruneOnFetch, hvilket får redaktøren til at køre git-hentning - beskær når man henter fjernreferencer.
  • Side-ved-side og inline visninger i diff editor understøtter nu ordindpakning.
  • Forbedringer er foretaget i redigeringsprogrammet til tastaturgenveje. For eksempel kan brugere nu konfigurere en nøglebinding til en kommando fra kommandopalletten via knappen Konfigurer nøglebinding til højre.
  • File Explorer understøtter nu Fortryd og gentag for alle filhandlinger.
  • Eksempelredigerere er opdateret baseret på brugerfeedback.
  • En ny indstilling, editor.stickyTabStops, gør Visual Studio Code til at behandle markørbevægelser i ledende rum svarende til faner.
  • IntelliSense-ordbaserede forslag er blevet forbedret. Visual Studio-kode kan nu konfigureres til at foreslå ord fra andre åbne filer.
  • Terminalindstillinger kan nu ændres ved at vælge Konfigurer terminalindstillinger i terminalens rullemenu.

Den foregående version af Visual Studio Code 1.51, der blev offentliggjort i november, var en husholdningsudgivelse med arbejdsbænk og terminalfunktioner.