Programmering

Red Hat Quarkus Java stack flyttes til OpenShift

Red Hats Quarkus-ramme til opbygning af Kubernetes-native Java-applikationer er nu inkluderet i virksomhedens OpenShift 4.6 open source container applikationsplatform, et trin, Red Hat beskriver som vigtigt for at bringe Java ind i moderne cloud-native applikationsudvikling.

Tidligere understøttet i Red Hat Runtimes mellemvare, er Quarkus nu integreret i OpenShift for at give lettere udvikling, sagde virksomheden. Udviklere kan bruge velkendte værktøjer og udføre fjernudvikling på klynger via IDE'er såsom CodeReady Workspaces. Udviklere kan også udføre serverløs implementering af arbejdsbelastning og administration af applikationslager.

Komponenter, der findes i Quarkus til udvikling af OpenShift, inkluderer:

  • En Quarkus-udvidelse til kodegenerering til nye projekter, styring af projektafhængigheder, fejlretning og fjernudvikling. Implementering er aktiveret til OpenShift-plugins til CodeReady-arbejdsområder, herunder foruddefinerede stakke til udviklerarbejdsområder, forslag til konfigurationsegenskaber og færdiggørelse af kode. Kode kan distribueres til OpenShift direkte fra IDE.
  • Automatisk skrivning af sundhedstjek, montering af hemmeligheder og eksponering af målinger til forbrug ved hjælp af overvågningsværktøjer såsom Prometheus.
  • Automatisk implementering af containeriserede Quarkus-applikationer som OpenShift-serverløse arbejdsbelastninger.
  • Ét-trins implementeringer til Google Knative Kubernetes-platformen. Integration leveres også med Kubernetes API, inklusive en generisk API-klient og support til dynamisk applikationskonfiguration ved hjælp af Kubernetes ConfigMaps and Secrets.

Red Hat har også opdateret sit Migration Toolkit for Applications for at hjælpe med at bringe Spring Boot-applikationer til Quarkus og OpenShift. Værktøjet til udviklere, arkitekter og konsulenter hjælper med at gennemgå Java-kode eller binære filer for at dække et sæt transformationsstier baseret på almindeligt anvendte regler for at modernisere og migrere applikationer.