Programmering

Anmeldelse: Dell Venue 11 Pro 7140 er konge af 2-i-1 bærbare computere

Efter at have brugt Dell Venue 11 Pro 7140 i to måneder på utallige måder - på mit skrivebord, på vejen foran tv'et, docket, tilsluttet tastatur, kun tablet, med et trådløst tastatur med to store højopløsningsskærme - Jeg er fristet til at smide min hunkering desktop maskine. Med ydeevne, der nærmer sig Core i7-niveau og batterilevetid, der giver tip til hitlisterne, har denne lille skønhed et slag. Men det er ikke billigt i nogen forstand af udtrykket.

Indgangsversionen ($ 699) leveres med en respektabel Intel Core M-5Y10 Broadwell-processor (med ydeevne svarende til Core i5-4200U), 4 GB hukommelse, 64 GB solid state-drev, en fremragende 10,8-tommer 1.920-by- 1.080 IPS-berøringsskærm, den nye Intel HD Graphics 5300-chip, 2x2 802.11ac Wi-Fi med Miracast-understøttelse, det obligatoriske 2-megapixel-front- og 8-megapixel-bagkamera, en USB 3.0-port i fuld størrelse, micro HDMI og et microSD-kort slot.

Med 64-bit Windows 8.1 Pro installeret er der 75 GB tilgængelig på SSD'en. Pop et 64 GB microSD-kort, og du er dækket af næsten enhver opgave.

Top-end-enheden, jeg testede ($ 1.260), blev fuldt strøget og keder sig: Intels seneste Core M-5Y71 vPro-processor, der kører op til 2,9 GHz. Det er den top-of-the-line, femte generation Broadwell-chip med bedre ydelse end M-Y510, men ikke helt op til Core i7-4650U. Intels forretningsvenlige vPro-teknologi muliggør it-styring på hardwareniveau. Der er en TPM-chip til hardwarebaseret kryptering. Der er NFC til synkronisering af din smartphone. Der er 8 GB LPDDR3-hukommelse og 128 GB SSD-lager. Der er en god stylus, et trådløst tastatur og en mus og et snap-on-mobiltastatur, der fylder batteriet. Der er også Dell Tablet Dock med tre USB 3.0-porte, en lydport, en Ethernet-port og HDMI- og DisplayPort-stik i fuld størrelse.

Da jeg gennemgik denne enheds forgænger sidste år, gav jeg den høje karakterer for den iøjnefaldende skærm, computerkompetencen i virksomhedsklassen, tastaturindstillingerne og dockingstationen, fremragende byggekvalitet og fremragende batterilevetid. I denne inkarnation får du en betydeligt hurtigere processor og grafikkenhed, endnu bedre batterilevetid, den samme strålende skærm og bygningskvalitet uden sidestykke.

Takket være Broadwell-chippen er der ingen fan - det er ikke nødvendigt. Selv når Venue 11 Pro 7140 var nedsænket i min standard batteritidstest, blev dækslet aldrig varmere end varmt at røre ved. At køre min sædvanlige give-it-hell-batteritest - 70 procent lysstyrke på skærmen, ingen lyd, ingen Wi-Fi, looping på Windows 7 wilderness.wmv-video - enheden med vedhæftet mobil tastatur løb i en hidtil uset 12 timer. Tabletten alene uden det batterifyldte tastatur kørte otte timer. Selv med 1.920 x 1.080 skærmen, der kører fuld tilt-boogie, sipper Broadwell-chippen strøm.

Ligesom sin tidligere fætter har denne maskine en aftagelig ryg (overse ikke den lille Philips-skrue ved siden af ​​microSD-kortet), der giver dig adgang til det fuldt udskiftelige batteri, SSD, modem og Wi-Fi-chips. Du finder ikke den slags tilgængelighed på nogen konkurrerende to-i-en.

Intel HD Graphics 5300 GPU kan understøtte op til 3.840 x 2.160 opløsning; ved hjælp af DisplayPort 1.2-porten får du 3.840 x 2.160 ved fuld 60Hz opdatering (HDMI 1.4a-porten ved 4K maksimerer ved 24Hz). Jeg kørte to skærme samtidigt på 2.560 x 1.440 ved hjælp af docken, og Venue 11 Pro fulgte med typisk forretningsbrug - at skubbe dokumenter mellem skærme, bruge browsere og regneark og vise præsentationer med højttalernoter.

Gaming er en anden historie. Clocking site notebookcheck.net siger, at når du kører Resident Evil 5 i en opløsning på 1.920 x 1.080, sprøjter HD Graphics 5300 ud med 10,3 billeder pr. Sekund. Jeg tøver med at køre ressourceintensive spil på Pro 7140, men i forretningssituationer fungerer det fint.

Skærmen har ikke ændret sig i mere end et år, men det er OK. Mens andre producenter sælger skærme med højere opløsning, kan fordelene ved opløsninger, der overstiger 1.920 x 1.080 på en 10,8-tommers skærm, i bedste fald diskuteres. Jeg fandt skærmen på den nye maskine lige så dejlig som skærmen på den forrige model. Desværre er skærmen stadig blank og smider en uheldig mængde blænding.

Tastaturet har ikke ændret sig i mere end et år, og det er godt. Det er et fantastisk tastatur med et stort kast, en fast bakke, der tager et dunkende og solid feedback på pegefeltet. Mens mange to-i-ener føler, at de er ved at vælte, når tastaturet er ude, hjælper batteriet i Venue 11 Pro's mobile tastatur og en subtil stigning i basen, når sagen er åben, at opretholde balance. Du har slet ikke problemer med at skrive på dit skød - selvom jeg indrømmer, ville det være rart, hvis du kunne skubbe skærmen lidt længere tilbage.

Hvis du planlægger at bruge Venue Pro 11 7140 til erhverv, skal du stole på at købe $ 160 Mobile Keyboard. Værd at bemærke: Alt Latitude- og Venue-udstyr, der er bygget til en 10,8-tommer formfaktor, fungerer sammen med denne maskine.

Hvis du vil have en større skærm med en højere opløsning - og ikke har noget imod den kortere batterilevetid, den klynkeblæser eller prisen - skal du vælge en Surface Pro 3. Men til noget, der er let at kaste i en taske eller en rygsæk (med et solidt tastatur, der ikke klapper i vinden), dokker adroitly og kører en stor skærm, kan Venue 11 Pro 7140 ikke slå. Blandt to-i-en får det min stemme for den nuværende konge af bakken.

ScorecardAnvendelighed (30%) Ydeevne (20%) Sikkerhed og ledelse (20%) Byg kvalitet (20%) Værdi (10%) Samlet score
Dell Venue 11 Pro 714099998 8.9