Programmering

GitHub gratis kontohavere kan nu deltage i udviklerprogrammet

GitHub åbner sit udviklerprogram for udviklere, der ikke har betalte konti.

Den populære kode-delingstjeneste søger at tiltrække open source-samfundet med farten. "Det betyder, at hvis din gratis konto holdt dig tilbage, kan du tilmelde dig programmet, uanset hvilket udviklingsstadium du er i," sagde Jared Jones, GitHub Developer Program Manager.

Lanceret i 2014 har GitHub Developer-programmet præsenteret et samfund på 17.000 programmører, der primært udvikler software ved hjælp af GitHub API. Åbning af adgang til udviklere uden betalte konti kunne dramatisk udvide medlemskabet, anerkendte GitHubs Joe Wadcan, leder af forretningsudvikling.

Programmets hensigt er at tilskynde udviklere til at integrere med GitHub og forbedre udviklerens workflow, sagde Wadcan. Deltagerne modtager forhåndsmeddelelse om API-ændringer og inviteres til begivenheder. Programmet leverer også tjenester såsom licenser til at opbygge og teste applikationer mod GitHub Enterprise-iteration af platformen.

Ud over at udvide adgangen til programmet introducerer GitHub deltagelsesniveauer, som alle er tilgængelige gratis. Det første niveau, for organisationer eller medlemsapplikationer med en til 499 brugere, giver værktøjer til at lære om GitHubs API og få adgang til tjenestens integratorsamfund. ("Medlemsapplikationer" henviser til applikationer, der er bygget af individuelle brugere, der ikke er en del af et stort team eller en stor organisation.)

Niveau 2 er for organisationer med 500 til 999 personer eller medlemsansøgninger med det beløb. Det giver alle fordelene ved niveau 1 plus GitHub.com-kreditter og netværksrabatter.

Niveau 3 er til organisationer eller medlemsapplikationer med 1.000 eller flere brugere, og det indeholder alle fordelene ved de to første niveauer plus medlems spotlights, inklusive retweets eller foretrukken placering på GitHub digitale platforme. Konsulenttjenester til skalering findes også som en del af det tredje niveau.