Programmering

DoneJS JavaScript-ramme bliver hurtigere

Version 3 af DoneJS, en open source JavaScript-ramme til opbygning af realtids-web- og mobilapps, er nu tilgængelig. Skaberne siger, at den nye version har hurtigere gengivelse og trærystelige moduler. Tidligere kendt som JavaScriptMVC muliggør DoneJS udvikling af realtids-UI'er, der kan eksporteres til at køre på flere platforme.

Hvad er nyt i DoneJS version 3

Nøglen til version 3.0 er inkrementel gengivelse, hvilket resulterer i hurtigere servergengivelse. Med inkrementel gengivelse er en applikation opdelt i to dele: statisk indhold, der kan sendes med det samme, og dynamisk indhold, der skal vente. Ved at sende statisk indhold med det samme, kan en app starte tidligere end i traditionel gengivelse på serversiden. Serveren fortsætter med at gengive dynamisk indhold og videresende deltas til klienten.

Også nyt i DoneJS version 3:

  • JavaScript-rammen på CanJS 5.0-klientsiden, inklusive moduler, der kan rystes i træ. Trærystning er en form for eliminering af dead-code, der undersøgerimportere udsagn for at bestemme hvilken kode der bruges. CanJS har også et lettere konfigurerbart servicelag til anmodning om data.
  • JavaScript-afhængighedslæsseren StealJS 2.0 til lettere fejlfinding ved at fjerne løfte-polyfill, når det ikke er nødvendigt.

DoneJS kombinerer andre teknologier, herunder DOM-hjælpere fra jQuery JavaScript-biblioteket, FuncUnit-funktionstests og DocumentJS-dokumentationsmotoren. I 2019 planlægger bygherrer af DoneJS, hvis hovedsponsor er Bitovi-softwareteknikfirmaet, at forbedre udvikleroplevelsen. En prioritet er at forbedre byggetiderne med stjæleværktøjs-byggeteknologien.

Hvor skal jeg downloade DoneJS 3.0

Du kan installere DoneJS via NPM:

npm install -g donejs donejs tilføj app min-app