Programmering

Microsoft sender KB 3025390 for at rette IE11 skruer i KB 3008923

December 2014 kan vise sig at være den værste måned i Windows-patches historie - og det siger noget. KB 3025390 har ramt den automatiske opdateringsskakt. Desværre fungerer linket i Windows Update-beskrivelsen ikke, men du kan finde detaljerede oplysninger på support2.microsoft.com (bemærk "support2" i linket).

Her er hvad den KB-artikel siger:

Du installerer MS14-080: Kumulativ sikkerhedsopdatering til Internet Explorer: 9. december 2014 (//support.microsoft.com/kb/3008923) på en computer, der kører Internet Explorer 11 eller Internet Explorer 11-webbrowser-kontrol. Når du har gjort dette, kan du dog opleve uventet opførsel, når du interagerer med sider, der bruger en eller flere dialogbokse til modal webapplikation. Data eller information, der er angivet i modaldialogboksen, returneres muligvis ikke til applikationsvinduet eller til den dialogboks, der oprettede dataene eller informationerne. Derfor kan applikationen, der oprettede dialogboksen, udvise fejl eller mangler specifik funktionalitet, der var afhængig af disse dialogboksdata.

Tyske websteder rapporterer, at programrettelsen vises på engelsk, selvom deres programrettelser normalt vises på tysk.

Jeg talte om det oprindelige problem med KB 3008923 i sidste uge, og Microsoft har siden opdateret KB 3008923-artiklen (nu i version 5.1) med denne forklaring:

Vi er opmærksomme på nogle rapporter om funktionelle problemer på websteder, der bruger indlejrede modal-dialogbokse i Internet Explorer 11, der opstår, efter at du har installeret denne sikkerhedsopdatering ...

Vi er opmærksomme på nogle begrænsede rapporter om, at Internet Explorer 9 går ned, efter at du har anvendt denne sikkerhedsopdatering.

Microsoft undersøger dette problem og vil sende flere oplysninger i denne artikel, når oplysningerne bliver tilgængelige.

Mange mennesker har ikke været i stand til at finde KB-artiklen, og de er forsigtige med at installere en patch, simpelthen fordi den på magisk vis dukkede op i Windows Update uden forklaring - meget sjusket, Microsoft.