Programmering

Visual Studio 2011: Udvikleres første reaktioner

Da Microsoft klargør en betaversion af Visual Studio 11, den næste store opgradering til virksomhedens IDE, er udviklere interesseret i HTML5-opbakning såvel som i grundlæggende funktionelle rettelser. Visual Studio 11, der er tilgængelig som en forhåndsvisning af udviklere siden sidste måned, er indstillet til at omfatte overnatningssteder til det kommende Windows 8 OS samt Windows Azure cloud computing-platformen sammen med funktioner såsom kodekloning og forbedret enhedstest. Ingen udgivelsesdato er endnu planlagt.

"Jeg kan godt lide de HTML5-ting, de viser, og også nogle af de intelligensforbedringer, de har til CSS [Cascading Style Sheets] 3," siger Joel Padot, en udvikler hos Florida Farm Bureau Insurance. Hans firma ser på HTML5 og webapplikationer som en måde at understøtte mobile enheder på. (HTML5-funktioner er planlagt til HTML-editoren i Visual Studio 11.) Padot roste også kodegennemførelsesfunktioner, der er planlagt til Visual Studio Team Foundation Server-applikations livscyklusstyringsserver.

[Microsofts nye Roslyn reengineers. Net-compilere på en overbevisende måde, siger Neil McAllister. | For mere information om vigtig indsigt i applikationsudvikling kan du abonnere på Developer Worlds nyhedsbrev. ]

Men Microsofts IDE kunne bruge nogle grundlæggende funktionelle forbedringer, siger Funmi Bajomo, en softwareudvikler hos Ledge Light Technologies, der laver brugerdefineret softwareudvikling: "Visual Studio 2010 har en tendens til at fryse meget. Du skal nulstille din computer ganske ofte for at få at det kører ordentligt. " Hun håber, at Visual Studio 11 løser problemet.

Bajomo stiller også spørgsmålstegn ved Visual Studios pris- og opgraderingscyklus. Hendes firma brugte mere end $ 10.000 til fem udviklere til at bruge den aktuelle version, der blev frigivet i april 2010. Microsoft frigiver en ny version hvert andet år. "I denne økonomi ønsker vi virkelig at blive bedt om at betale for en anden version så hurtigt?" spørger hun retorisk.

Stacy Shaw, en udvikler hos luftfartsfirmaet Triumph Structures, er glad for de lovede dybere forbindelser mellem Visual Studio 11 og Microsoft SharePoint-samarbejdsplatform: "Jeg tror, ​​det bliver meget lettere at udvikle." Shaw ser også frem til bedre brugervenlighed i Visual Studio 11 og ønsker bedre overholdelse af standarder som HTML5 og CSS.

Brugervenlighed er et af Microsofts fokusområder, siger Cameron Skinner, Microsofts general manager for Visual Studio Ultimate. "Hvordan fjerner vi bare nogle af kompleksiteten i selve miljøet og holder jer fokuseret på det job, der er til rådighed?" er spørgsmålet, som Microsofts udviklere blev bedt om at tage fat på. Således kræver Visual Studio 11 færre værktøjslinjer og værktøjsvinduer for at få et job udført, siger han.

Denne artikel, "Visual Studio 2011: Udvikleres første reaktioner", blev oprindeligt offentliggjort på .com. Følg den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, og få en fordøjelse af de vigtigste historier hver dag i det daglige nyhedsbrev. For at få den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, følg .com på Twitter.