Programmering

Forhåndsvisning af Office 2010 lækker til BitTorrent

Bare få timer før Microsoft planlægger at starte Office 2010, en build, der muligvis er den første offentlige forhåndsvisning af pakken lækket til Internettet, viste søgninger sent på søndag.

En ny version af Office 2010, build 14.0.4302.1000, dukkede op på flere BitTorrent-sporingswebsteder søndag, inklusive Mininova.org. Både 32- og 64-bit-udgaver lækkede til fildelingssider.

[Se Neil McAllisters dybtgående gennemgang af Microsoft Office 2010 og højdepunkterne i Office 2010-diasshow. | Hold dig opdateret med appudviklingsproblemer og tendenser med 's Fatal Exception og Strategic Developer blogs. ]

Fra midnat ET viste 32-bit versionen omkring 30 "seeders" - betegnelsen for en computer, der har en komplet kopi af torrentfilen - og omkring 400 "leechers" eller computere, der kun har downloadet en del af komplet torrent. Cirka 1.200 eksemplarer af filen var blevet downloadet.

Office 2010 er lækket før. I maj, en uge efter, at Microsoft meddelte, at de ville udstede den tekniske forhåndsvisning i sommer, dukkede en tidlig udgave op på BitTorrent.

Ifølge flere rapporter i sidste uge starter Microsoft sin Worldwide Partner Conference (WPC) mandag formiddag ved at meddele, at de er klar til at distribuere Office 2010s invitationseksempler og ved at demonstrere Office Web - lette onlineversioner af Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Selvom Microsoft sagde, at Office 2010 Technical Preview vil blive udstedt til hundreder af tusinder af brugere, er det kun en invitation til et bredere offentligt beta, som virksomheden kører senere på året. Microsoft har ikke annonceret en dato for betaversionen, men forventer at levere millioner af eksemplarer af pakken.

Office 2010 forventes at blive sendt engang i første halvdel af næste år.

Denne historie, "Office 2010 preview lækker til BitTorrent" blev oprindeligt udgivet af Computerworld.