Programmering

Eksklusiv anmeldelse: HP BladeSystem Matrix

Bundlinie

HP BladeSystem Matrix inkorporerer en bred vifte af bevægelige dele og binder dem godt sammen. Det er stadig en betydeligt kompleks løsning, men en del af købsprisen inkluderer integration. Hardwaren er imponerende, og styringsværktøjerne er funktionelle, hvis de ikke er helt polerede. HP har muligvis ikke nået Holy Grail for generel automatisering af datacenter endnu, men det er bestemt på rette vej.

Under Big Dig rejste byen Boston et skilt, der sagde: "Rom blev ikke bygget på en dag. Hvis det var tilfældet, ville vi have ansat deres entreprenør." Det er en god måde at beskrive den generelle situation med hensyn til idealet med at skille tjenester fra hardware og skubbe serveradministration væk fra det fysiske lag. HPs BladeSystem Matrix går langt i retning af at realisere dette ideal om et automatiseret datacenter, der leverer en bred vifte af meget nyttige værktøjer og funktioner, men falder bare genert for det høje mål om virkelig håndfri implementering af datacentertjenester. Selvfølgelig har ingen andre nået det særlige mål heller.

Selvom Matrix er nypakket, er det ikke nøjagtigt at fremstille det som et helt nyt produkt. Det er bygget på fundamentet af HP Systems Insight Manager med en stor hjælp fra tilknyttede tjenester såsom hurtig implementeringssoftware (HP's RDP), Microsoft Active Directory, servervirtualisering (VMware, XenServer eller Microsoft Hyper-V) og hardware i form af HP BladeSystem c-klasse bladchassis og HP StorageWorks EVA Fibre Channel-lagringsrammer. I midten af ​​alle disse bevægelige dele sidder det nye stykke: HP Insight Orchestration.

[Tag en rulletur gennem levering af tjenester og styring i HP BladeSystem Matrix. ]

Det er nok bedst at tænke på Insight Orchestration som en orkesterdirigent, der fletter en lang række spillere ind i en sammenhængende symfoni. Noderne til dette bestemte stykke er baseret på skabeloner, der er oprettet via en træk-og-slip-Flash-baseret grænseflade og refererer til alt, hvad der er nødvendigt for at opbygge en enkelt server eller en gruppe fysiske eller virtuelle servere, inklusive alle netværks- og lagerlink. Med den mulige undtagelse af Scalents virtuelle driftsmiljø er intet så tæt på at definere det automatiserede eller adaptive datacenter som HPs Insight Orchestration.

Fra bunden op

Hardwaren i mit testlaboratorium bestod af to c-klasse chassis med i alt fem knive, to EVA 4400 SAN-arrays, to 8Gb Fibre Channel-switche og en HP ProCurve 5406zl-switch med fire 10G-links og et par gigabit Ethernet-links. Dette var kernen i Matrix-løsningen. På siden var der et par ProLiant DL 360 G5'er, der kørte Microsoft Active Directory, HP ProLiant Essentials Rapid Deployment Pack (RDP) -serveren og HP Insight-pakken, herunder Insight Orchestration-softwaren. Al denne hardware blev adskilt i to stativer, hver ca. halvt fyldt.

Opsætningen og den indledende konfiguration af Matrix-produktet er ikke for svag af hjertet. Du skal kende dig godt rundt i alle produkterne og være i stand til at give en passende ramme for, at Matrix-laget kan fungere. Heldigvis sælger HP i øjeblikket kun Matrix fuldt samlet, og når stativerne ankommer, kommer en HP-integrationsteknologi for at få løsningen i gang, give lidt træning og udføre grundlæggende integration med en eksisterende infrastruktur.

Test Center Scorecard
20%20%20%20%10%10%
HP BladeSystem Matrix799978

8.3

Meget godt

Copyright verticalshadows.com 2021