Programmering

Anmeldelse: Dell Venue 11 Pro er en solid, kapabel tablet-bærbar computer

Jeg har haft en chance for at leve med en Dell Venue 11 Pro 7000 i tre måneder nu, og det følger med - både som en arbejdsmaskine og som rejsekammerat. Helt ærligt forventede jeg aldrig det fra en $ 1.000, hard-sidet "2-i-1" (tablet-bærbar konvertibel).

Her er hvad den (ca.) $ 1.000 vil købe: en snavset Intel Core i5 4300Y "Haswell" -processor (3 MB cache, 1,6 GHz dual core), en 10,8-tommer IPS 1.920-by-1.080 berøringsskærm, 4 GB RAM, 128 GB SSD (plus et microSD-stik), et swappable (!) 36Wh batteri, Windows 8.1 Pro, integreret Intel GT2-grafik, 2x2 MIMO dual-band 802.11n, et betydeligt magnetisk tilsluttet tastatur med et ekstra batteri, et 2-megapixel / 8-megapixel webcam en USB 3-stik (ja, USB 3), mini HDMI, NFC og en følsom Synaptics-stylus.

Gå ned til en Core i3 uden tastatur, og prisen falder til mindre end $ 800. Hvis du vil halte sammen med en Atom Z3775-processor, er der en 64 GB-version med 2 GB RAM til ikke helt $ 500.

Fastgør skærmen på det veldesignede tastatur, og du har en Ultrabook-lignende kombination, der er lige så dygtig til pegefelt, stylus og touch-input. Dell sælger også forskellige dockingstationer, men jeg fandt ud af, at baseenheden forstærket med et USB-tastatur og mus i fuld størrelse var tilstrækkelig til alt det "normale" Windows-arbejde, jeg kunne kaste på det.

Kast det gjorde jeg. Det fulde spektrum af Office 2013-apps kørte uden et problem, da det tacklede min daglige arbejdsbyrde.

Arbejdet med 10,8-tommers skærm tog nogle skævheder fra tid til anden, men nøjagtigheden af ​​pegefeltet, pennen og USB-musen viste sig spot-on med Windows 8.1-skrivebordet. Hvad der overraskede mig mest var batteriets levetid. Ved hjælp af min standard-beat-the-hell-out-of-it-test med 70 procent lysstyrke på skærmen, ingen lyd, ingen Wi-Fi, looping på Windows 7 wilderness.wmv-video, kørte selve tabletten i hele 4,5 timer - - en enestående foranstaltning, især for 1.920 x 1.080, fuld HD-opløsning på en smuk skærm. Sæt tastaturbasen i, som har et andet batteri, og filmen afspilles i mere end otte timer.

Et panel på bagsiden af ​​tabletten åbnes (lange fingernegle hjælper) for at afsløre et batteri, der kan udskiftes og adgang til SSD - bemærkelsesværdige resultater for en 0,4 tommer tyk maskine og en sikker overvejelse for fremtidssikring.

Det bundsolid tastatur (spis dit hjerte, Surface) med det andet batteri giver en ikke så smidig pakke. Sæt tabletten og tastaturet sammen, så får du en Ultrabook-lignende vægt på 3,46 pund med en tykkelse på mindre end 0,9 tommer. Klik på tabletten, og den vejer 1,65 pund. Sammenlign det med en Surface Pro 3 med Type Cover på 2,4 pund eller en MacBook Air til 2,96 pund.

"Virksomhedssikkerhed" -delen af ​​ligningen stammer fra indbygget hardware TPM og Dell Data Protection Security Tools, som måske eller måske ikke er en faktor i dit miljø.

Jeg har et oksekød med den enhed, jeg testede. Skærmens lysstyrke gør mig nødt. Det er for lyst, når det skal være svagt og alt for svagt, når det skal være lyst. Jeg fandt årsagen til at være en kombination af to "intelligente" indstillinger, der slet ikke er intelligente.

Den første indstilling er i Windows. Åbn kontrolpanelet, derefter hardware og lyd, derefter strømindstillinger. Klik eller tryk på linket ved siden af ​​din strømplan for at ændre planindstillinger. Klik på Skift avancerede strømindstillinger. Dobbeltklik på Skærm nede i bunden af ​​listen, og drej af Aktivér adaptiv lysstyrke for både batteriet og tilsluttede scenarier.

For at fjerne de automatiske lysstyrkeindstillinger fuldstændigt skal du klikke på pil op i systembakken (nederste højre hjørne nær tid og dato). Dobbeltklik på Intel Graphics-ikonet - det er den blå med to skærme på og en gul sunburst i nederste venstre hjørne. Vælg Grafiske egenskaber, og dobbeltklik derefter på ikonet Strøm. Klik på batteri. Nederst, hvor der står Display Power Saving Technology, skal du klikke for at deaktivere.

Fra det tidspunkt kan du justere skærmens lysstyrke manuelt, min sædvanlige Neanderthal-tilstand ved at stryge fra højre (eller bringe Charms op med en Winkey-C), klikke på Indstillinger, derefter Skærm og justere lysstyrkeskyderen, som du finder passende. .

Dette er en overraskende god maskine, især for en stalwart mouser som mig. Den lille vægtforskel bekymrede mig ikke meget. Jeg kan godt lide det næsten lige så meget som min MacBook Air, og til kun Windows-brug eller til tablet-brug, det er klart bedre end Air, især i betragtning af prisforskellen.

Jeg kan ikke vente med at se, hvor godt det holder med den nye Windows 10 Technology Preview.

ScorecardAnvendelighed (30%) Ydeevne (20%) Sikkerhed og ledelse (20%) Byg kvalitet (20%) Værdi (10%) Samlet score
Dell Venue 11 Pro 700088999 8.5