Programmering

Starwood sigter mod virksomheden Valhalla

Når du driver mere end 750 hoteller - inklusive mærkerne Sheraton, St. Regis, W og Westin - forventer dine gæster naturligvis god service. De forventer også lige så god service, når de booker deres værelser på Internettet gennem et callcenter eller et rejsebureau.

Med et system, der behandler over 14 mia. $ I bookinger om året - inklusive mere end 1 mia. $ Online - vidste Starwood Resorts, at dets gamle COBOL- og IBM-mainframe-baserede reservationssystem ikke var op til opgaven. Så hotelejeren påbegyndte en teknologiopdatering kaldet Valhalla, en ambitiøs femårsplan for at overføre sine kerneforretningsapplikationer til en serviceorienteret arkitektur ved hjælp af Unix- og Linux-platforme.

For at styre datastrømmen inden for SOA valgte Starwood Actionals Look Glass og SOAPstation-software på grund af dens lave latenstids- og ydeevneovervågningsværktøjer. Hotelkæmpen forventer at have det sidste store stykke Valhalla, dets reservations- og loyalitetssystem, testet og rullet ud næste sommer.

Ved at stole på webtjenestestandarder har Starwood øget skalerbarhed, samtidig med at vedligeholdelsesomkostningerne reduceres, siger Tom Conophy, administrerende vicepræsident og CTO. Starwood forventer, at Actionals dynamiske kortlægningsteknologi vil give den nødvendige synlighed fra ende til ende for nøjagtig styring.

Conophy forventer, at det nye system vil spare Starwood $ 15 millioner til $ 20 millioner årligt.