Programmering

De 13 udviklerfærdigheder, du har brug for at mestre nu

Heavy vejer kronen på udviklerkongen.

Ja, da software spiser verden, er efterspørgslen efter dygtige udviklere stadig høj. Men softwares gennemgribende - fra serveren til skyen til det kommende angreb af bærbare og IoT-enheder - betyder langt større ansvar for softwareingeniører og behovet for konstant at udvide dine færdigheder.

Virksomheder er nu ofte på udkig efter nogen, der er fortrolige med hvert lag i udviklingsstakken, har evnen til at hente indsigt fra massive datasæt og kan tænke strategisk om de enheder, der skal komme, alt imens de genovervejer gamle systemer ved hjælp af de nyeste sprog og rammer. Det er nok at have ingen idé om, hvor man skal starte.

For at finde ud af de mest efterspurgte udviklerfærdigheder i år nåede vi ud til en blanding af rekrutterere, CTO'er, administrerende direktører og andre ledere, der tilbød deres must-have teknologier til at prøve, strategier til overvejelse og bløde færdigheder at mestre.

Hvis du ønsker at støve dit CV af eller opdatere dit nuværende færdighedssæt (det burde du være), så lad vores oversigt over de mest ønskelige færdigheder og de mest populære teknologibehov være din guide.

Børst op på JavaScript

I disse dage kan udviklere, der har mestret JavaScript, ikke gå galt, siger de, vi undersøgte. JavaScript-færdighed er langt den mest efterspurgte færdighed navngivet af ledere og rekrutterere.

"De fleste udviklere har allerede et indtryk af de mest populære søgeord, som arbejdsgivere søger efter, efter at have gennemsøgt jobbrædder og sammenlignende lønrapporter, mens de forbereder sig på et jobsamtale," siger Sherif Abushadi, en instruktør hos Dev Bootcamp. "JavaScript er byens samtale, ligesom snesevis af relaterede rammer og biblioteker bygget af JavaScript-samfundet."

Uanset om du bygger til skrivebordet, internettet eller mobilen, "har JavaScript vist sig at være en meget bærbar og værdifuld færdighed på dagens marked," siger Todd Anglin, chefevangelist hos Progress Software.

Ingeniører med solide grundlæggende datalogiske grunde og kendskab til en moderne stak vil ikke lede efter arbejde, siger Mark Stagno, hovedkonsulent for softwareteknologi i WinterWyman Search. ”Dette kan være fuld-stack ingeniører eller UI-fokuserede udviklere, der kender JavaScript og et moderne bibliotek som AngularJS eller React,” siger han.

Abushadi tilføjer, at selvom JavaScript er konge, inkluderer andre populære sprog og tilgange, der er værd at dyppe tæerne ind i disse dage, Ruby sammen med Ruby on Rails-rammen og Python i forbindelse med Django; begge teknologiestakke har vist sig at være afgørende for opbygning af skalerbare webapplikationer.

 • Gratis kursus: Kom godt i gang med AngularJS
 • Hands on med 17 JavaScript-redaktører og IDE'er

Gå stort med data

Big dataprojekter blev fortsat, ja, større sidste år, og der er intet tegn på, at det bremser i de kommende år.

"Mens store data har eksisteret i årevis, er det en tendens, der er kommet for at blive," siger Andrey Akselrod, medstifter og CTO for Smartling. ”Udviklere skal have indgående kendskab til [business intelligence] og analyseprodukter, værktøjer til maskinindlæring og andre løsninger, der overfører, gemmer og samler store mængder data. Først da kan de hjælpe deres organisationer med at gemme, interagere og analysere big data for at træffe bedre forretningsbeslutninger. ”

Tempoet i dataoprettelsen er svimlende, siger John Piekos, vicepræsident for teknik hos VoltDB. Men det er også mulighederne.

"Mobil og internet for ting bliver enheder allestedsnærværende over hele verden," siger Piekos. ”Applikationer, der udvikles i dag, udnytter fantastiske mængder data og analyserer og reagerer i realtid. Teknologier, der indfanger og handler på data i det øjeblik, de ankommer, såsom streamingløsninger og datalagre i hukommelsen, bliver færdigheder, man skal have. Og teknologi, der kan gemme, administrere og historisk analysere enorme mængder data - petabytes og derover - vil være færdigheder, der tjener udviklere godt i det næste årti. ”

For udviklere, der ønsker at tilføje data, der kæmper for deres arsenaler, er teknologier som Hadoop, Spark, R og de mange forskellige maskinlæringsrammer, der i øjeblikket opstår, gode steder at starte.

 • Hurtig guide: Lær at knuse store data med R
 • Download Hadoop Deep Dive

Mestre hele stakken

Mange topfirmaer søger nu full-stack-udviklere, der komfortabelt skifter mellem forskellige teknologier og platforme.

Disse ingeniører "forstår implikationerne af tekniske beslutninger fra kernelag i softwaren til præsentationslaget", siger Hossein Rahnama, grundlægger og produktchef for opstart af Flybits. ”Dette er gode aktiver, da de gør jobbet meget lettere for deres jævnaldrende og forhindrer opstart i at udvikle siloer ved at følge en klassisk hierarkisk teknisk beslutningstagning. De gør det muligt for holdene at forblive små og effektive. At udnytte platforme som Top Coder og Amazon Mechanical Turks er også gode måder at engagere sig i seje projekter på. ”

Bryan Reinero, udvikleradvokat hos MongoDB, siger, at ingeniører fremover vil have brug for en bredere vifte af færdigheder for at være effektive: "Heldigvis er det sundt for ingeniøren såvel som for det firma, hvor hun arbejder, at øge ekspertisen."

Køb til devops

Nogle tekniske guruer tror, ​​at devops vil falde ved vejen, da brugen af ​​cloud computing fortsætter med at vokse inden for virksomheder. Ikke sådan, siger MongoDB's Reinero.

”Devops-færdigheder er en klar skiller sig ud," siger Reinero, "ofte udtrykt af diktaten 'Ingeniører, der er ansvarlige for at skrive en ansøgning, er de samme ingeniører, der opretholder applikationen i produktion.' Dette inkluderer behovet for at nedbryde tekniske siloer, således at ingeniører forstår, hvordan deres kode fungerer i produktionen og er opmærksomme på ydeevne og stabilitet i udviklingsfasen. ”

Større adgang til hot jobudsigter er ikke den eneste grund til at undersøge at tilføje devops til dit CV. devops praksis gør dig simpelthen til en bedre udvikler og en mere uvurderlig samarbejdspartner, hævder Reinero.

"Ingeniører, der tænker i disse vilkår, frigiver bedre kode hurtigere og med større selvtillid," siger Reinero. ”Devops praksis forbedrer også holdets samhørighed og operationelle smidighed. Dette er den slags kant, der gør det muligt for en virksomhed at accelerere foran pakken. ”

 • Download Devops Digital Spotlight

Diversificer

De færdigheder, som virksomhederne leder efter i dag, er betydeligt mere varierede sammenlignet med for få år siden, siger WinterWyman Search's Stagno: ”Java og C # er fortsat en del af markedet, men når man ser på virksomheder, der blev grundlagt efter den sidste recession, ser man en række: Ruby on Rails, Python / Django, Node.js og fremkomsten af ​​funktionelle programmeringssprog, med Scala mest udbredt.

”Vi er begyndt at se, at nogle virksomheder også vedtager Go. Jeg er ikke en troende på, at du har brug for at finde den 'rigtige' teknologi til at mestre, men du vil være sikker på, at du er aktuel, da der er forkerte teknologier at vælge, der sætter dig bag kurven, da landskabet er evigt- ændrer sig. ”

 • 11 banebrydende databaser, der er værd at udforske nu
 • 9 banebrydende programmeringssprog, der er værd at lære nu

Brug kilden

Især for freelancere viser evnen til at pege på din kode på GitHub, at dit arbejde er blevet brugt og gennemgået af dine jævnaldrende.

"Arbejd med meningsfulde biblioteker og open source dem for at demonstrere øjeblikkelig værdi for potentielle arbejdsgivere," siger Kiran Bondalapati, medstifter og CTO for ZeroStack og tilføjer, at bidrag til open source-projekter også kan hjælpe med at etablere samarbejdsoplysninger.

Candace Murphy, rekrutteringschef hos bemanningsfirmaet Addison Group, siger, at .Net- og Java-færdigheder stadig er meget efterspurgte, men ”større tendenser inden for open source-udvikling vokser. Vi ser stigning i anmodninger til it-fagfolk med Ruby, Python, Node.js og AngularJS JavaScript-oplevelse med open source. Denne tendens er drevet af virksomheder, der bevæger sig væk fra de traditionelle platforme, der kræver licensafgifter. ”

Hvis virksomheder selv udforsker GitHub efter teknologier, der kan tilføjes deres stakke, skulle du ikke?

 • Hurtig guide: 20 tip og tricks til Git- og GitHub-brugere

Vær smidig - og finpudse dine færdigheder i teamwork

Agil udvikling burde være en del af en koders kvalifikationsbevægelse i 2016, siger Greg Sterndale, medstifter af PromptWorks, en Philadelphia-konsulentbutik med speciale i web- og mobilapplikationer. Og hold det enkelt: ”Vær ydmyg og vær sulten. Vær fortrolig med smidige og magre metoder - evnen til at nedbryde store projekter i små historier, prioritere, tilpasse sig forandringer og levere mest værdi. ”

Da det er vigtigt at tilbyde feedback i et smidigt miljø, understreger Dev Bootcamp-instruktør Abushadi behovet for at forstå dine kolleger såvel som projektet: ”Evnen til at give ærlig, venlig og handlingsbar feedback, når du arbejder i teams, er kun virkelig mulig, når du har empati, og evnen til at give - og modtage - feedback er oftere end ikke nøgleforskellen mellem vellykkede og mislykkede projekter. ”

 • Den professionelle programmørs guide til forretningsoverlevelse

Bliv sikker

Ifølge Addisons Murphy ved virksomheder, der har lidt sikkerhedsbrud sidste år, allerede hvad de vil have, og hvilke færdigheder der vil være mest nyttige for dem i 2016.

"De tager mere proaktive tilgange for at øge sikkerheden, ikke kun inden for deres it-afdeling, men over hele linjen," siger Murphy. ”Som et resultat vil vi se et skift i de mest efterspurgte teknologier i år.

Eksperter bemærkede den øgede efterspørgsel efter netværkssikkerhed, især adaptiv applikationssikkerhed samt cloudsikkerhed.

"Med stigningen i vedtagelsen af ​​skyen vokser sikkerhed og overholdelse bekymringer for organisationer," siger Aashish Kalra, formand for Cambridge Technology Enterprises. "Dette har resulteret i en stigning i efterspørgslen efter eksperter inden for sikkerhed, overholdelse, styring og datadministration."

Mens udviklere muligvis traditionelt har videregivet sikkerhedsbukke til dedikerede sikkerhedsmænd, vokser behovet for udviklere for at beskytte deres kode stadig. Overvej det som en uvurderlig, voksende niche at udfylde.

 • Beskyt din kode: 17 sikkerhedstip til udviklere
 • Sådan genovervejer du sikkerhed for den nye IT-verden