Programmering

Hvorfor kan du ikke udskrive din TurboTax-selvangivelse

Hvis du lavede fejlen ved at installere denne måneds Microsoft Black Tuesday-patches, kan du muligvis ikke være i stand til at udskrive din selvangivelse i denne weekend.

Årsagen? Endnu en pletfletning til det forvirrede rod, der er .Net Framework. Microsoft sendte det ned i den automatiske opdateringsskakt tirsdag. Der var ingen bekræftelse på problemet på Microsofts officielle side indtil fredag. Microsoft rykkede plasteret, MS12-025 / KB 2653638 på fredag, men fra dette øjeblik er der ingen indikation af, hvornår problemet vil blive løst, eller plasteret genoprettet.

Heldigvis er der en løsning, og det er ikke for svært. Microsoft dokumenterer løsningen i sine "kendte problemer" KB 2671605-artikel, der forklarer problemerne med MS10-025.

Jeg fandt ud af problemet fra folk, der klagede over, at de ikke kan udskrive deres TurboTax-skatteformularer til arkivering i denne uge. Tilsyneladende kan fejlen i programrettelsen slå udskrivning fra et Windows Forms-program, som TurboTax bruger. Som folk fra Intuit siger: "Du er ikke i stand til at udskrive afkast eller skatteformularer i TurboTax til Windows Basic, Deluxe, Premier, Home & Business og Business efter installation af den nyeste Windows-opdatering. Du kan kort se en Genererer dokument besked, men papiret udskrives aldrig. "Intuit frigav i dag en" korrigerende opdatering "for at tillade direkte udskrivning i TurboTax at komme rundt. Net Framework-bugten.

Fra dette øjeblik ved vi ikke specifikt, hvilke Windows Forms-applikationer der ikke fungerer, eller hvilke Windows-platforme der er berørt. Vi ved, at programrettelsen er specifikt til .Net Framework 4. Den installeres via automatisk opdatering på Windows 7, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 SP2, Windows Server 2008 R2, Windows 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, Windows XP SP3, og Windows Server 2003 SP2-systemer. Tilsyneladende er plasteret ikke nødvendigt på Windows 8 Consumer Preview-systemer; .Net Framework 4 API'er bages i Win8.

Omgangen er simpelthen dette: Brug ikke TurboTax til at udskrive formularerne. Gem dem som PDF-filer, og brug derefter et PDF-visningsprogram såsom Adobe Acrobat Reader eller Foxit Reader til at udskrive PDF-filerne.

Denne hændelse bringer bitre minder tilbage om skattehelgen for fire år siden, da Microsoft skænkede endnu en .Net-patch, der tog både Intuit's QuickBooks og TurboTax ud på nogle maskiner.

Denne historie, "Hvorfor du ikke kan udskrive din TurboTax-selvangivelse," blev oprindeligt offentliggjort på .com. Få det første ord om, hvad de vigtige tekniske nyheder virkelig betyder med Tech Watch-bloggen. For at få den nyeste udvikling inden for nyheder inden for forretningsteknologi, følg .com på Twitter.