Programmering

Årets teknologi 2018: Den bedste hardware, software og cloud-tjenester

Var 2017 året, hvor hvert produkt under solen blev markedsført som kognitivt, maskinlæring eller kunstigt intelligent? Altså ja. Men had ikke dem alle. I mange tilfælde er maskinlæring faktisk gjorde forbedre produkternes funktionalitet, undertiden på overraskende måder.

Vores korrekturlæsere uddelte ingen præmier for indarbejde AI, men valgte de mest fremtrædende værktøjer til opbygning og træning af modeller. Disse inkluderer de dybe læringsrammer TensorFlow og PyTorch, den automatiserede modelbygningspakke H2O.ai Driverless AI og den solide værktøjskasse til maskinindlæring Scikit-learning.

MLlib-delen af ​​Apache Spark passer også ind i denne gruppe, ligesom det 25-årige (!) R-programmeringssprog, som vores anmelder siger om, ”Uanset hvad maskinindlæringsproblemet er, er der sandsynligvis en løsning i CPAN , det omfattende lager for R-kode, og efter al sandsynlighed blev det skrevet af en ekspert på domænet. ”

2017 var også året, hvor du kunne vælge en database uden at gøre store kompromiser. Har du brug for SQL, geografisk distribution, vandret skalerbarhed,og stærk konsistens? Både Google Cloud Spanner og CockroachDB har alt dette. Har du brug for en distribueret NoSQL-database med et udvalg af API'er og konsistensmodeller? Det ville være Microsofts Azure Cosmos DB.

Serverer du data fra flere slutpunkter? Du vil sandsynligvis bruge GraphQL til at forespørge dem, og du kan muligvis bruge Apollo Server som driver, hvis din klient er et Node.js-program. Med en mere graforienteret visning af data ser en GraphQL-forespørgsel ud som en JSON-struktur med dataene udeladt.

Hvad angår grafdatabaseservere, skal du overveje Neo4j, som tilbyder meget tilgængelige klynger, ACID-transaktioner og årsagssammenhæng. Leder du efter en GPU-baseret SQL-database i hukommelsen, der kan opdatere geospatiale skærme af milliarder af placeringer i millisekunder? MapD er det, du har brug for.

To kommende programmeringssprog skar ned for helt forskellige domæner. Kotlin ligner en strømlinet version af objektorienteret Java, men det er også et fuldt funktionsdygtigt programmeringssprog, og vigtigst af alt eliminerer faren for nulmarkeringsreferencer og letter håndteringen af ​​nulværdier. Rust tilbyder på den anden side hukommelsessikkerhed i et alternativ til C og C ++, der er designet til bare-metal og system-niveau programmering.

Apropos sikkerhed hilser vi også to sikkerhedsprodukter - det ene for at gøre det lettere for udviklere at opbygge sikre applikationer, det andet for at udvide sikkerhedsforsvar til moderne applikationsmiljøer. GitHub-sikkerhedsadvarsler giver dig besked, når GitHub registrerer en sårbarhed i en af ​​dine GitHub-projektafhængigheder og foreslår kendte rettelser fra GitHub-samfundet. Signal Sciences beskytter mod trusler mod dine sky- eller containerbaserede webapplikationer og API'er.

Hvis du er begyndt at implementere Docker-containere, vil du før eller senere ønsker at orkestrere og administrere klynger af dem. Til det vil du højst sandsynligt have Kubernetes, enten i sig selv eller som en tjeneste i AWS-, Azure- eller Google-skyerne. Honeycomb går ud over overvågning og logning for at give dine distribuerede systemer observerbarhed.

For nylig har de tungvægtige Angular- og React-rammer domineret diskussionen af ​​JavaScript-webapplikationer. Der er en enklere ramme, der vinder mindshare, dog: Vue.js. Vue.js bygger stadig en virtuel DOM, men det får dig ikke til at lære ikke-standard syntaks eller installere en specialiseret værktøjskæde bare for at implementere et websted.

Microsofts forhold til Linux har været mildt sagt uroligt gennem årene. For eksempel kaldte Steve Ballmer i 2001 Linux for en ”kræft”. Behovet for Linux i Azure skyen ændrede alt dette, og Windows Subsystem til Linux giver dig mulighed for at køre en ægte Ubuntu eller Suse Bash shell i Windows 10, så du kan installere og køre legitime Linux binære apps fra standardlagrene, inklusive Azure Bash-kommandolinjen.

Læs om alle disse vindende produkter og mange flere i vores rundvisning af prisvindere for 2018 of the Technology.