Programmering

Fjernet fra JDK 11 ankommer JavaFX 11 som et enkeltstående modul

JavaFX 11, den første enkeltstående udgivelse af den Java-baserede rige klientteknologi, er nu tilgængelig. Oracle fjerner JavaFX fra Java Development Kit (JDK) 11, givet et generelt ønske om at trække noncore-moduler ud af JDK og trække dem tilbage eller stille dem op som uafhængige moduler.

Den åbne kilde JavaFX 11 giver en klientapplikationsplatform til stationære, mobile og indlejrede systemer. JavaFX er en runtime tilgængelig som en platformsspecifik SDK, som jmod-filer og som et sæt Maven centrale artefakter. Da JDK ikke længere inkluderer JavaFX, skal udviklere eksplicit inkludere JavaFX-moduler i applikationer.

Nye funktioner i JavaFX 11 inkluderer:

  • FX Robot API, til at simulere brugerinteraktion, herunder at skrive nøgler på tastaturet, ved hjælp af musen og indfange grafiske oplysninger.
  • Standalone JavaFX-moduler har ikke længere tilladelser som standard.
  • Egenskaber er blevet tilføjet for at tilpasse trin gentagelse timing for Spinner kontrol.
  • Support tilbydes til FX Swing interop, som omfatter JFXPanel og SwingNode, ved hjælp af en offentlig API.
  • MarlinFX, JavaFX-porten til Marlin-rendereren, er blevet opgraderet til version 0.9.2, som har en højere kurvenøjagtighed og forbedret subpixel-sampling. Dette forbedrer den visuelle kvalitet af næsten lodrette segmenter uden Oracle siger nogen præstationsomkostninger.
  • Standardfarver er tilføjet i ColorPicker-farvepaletten.
  • Klassen Bounds er blevet forbedret med GetCenter-metoden. Denne klasse giver min / max x- og y-koordinater sammen med bredde og højde. En hyppig brug er at komme til centrum.
  • Standard GTX (Gimp Toolkit) er skiftet til version 3. Værktøjssættet er et almindeligt grafisk værktøjssæt på lavt niveau, der bruges på Linux. JavaFX på Linux-links med GTX.

JavaFX 11 løser også nogle fejl, herunder en hukommelseslækage i VirtualFlow, når skærmlæseren blev aktiveret, og en anden, hvor tabellen autostørrelse havde ignoreret kolonnens størrelse-størrelse politik.

JavaFX 11 kolliderer med OpenJDK 11 på Ubuntu 18.04 Linux-pc'er med Wayland-vindueserveren aktiveret. Brug af Xorg-serveren anbefales som en løsning.

Hvor downloades JavaFX 11

Du kan downloade JavaFX 11 fra OpenJFX-webstedet.