Programmering

De vigtigste funktioner i Windows Small Business Server 2011

Windows Small Business Server 2010 er en omkostningseffektiv kombination af Microsofts bedste serverteknologier, samlet i en enkelt pakke, der indeholder konsolideret styring og en pris, som de fleste nye netværk har råd til. Bygget med Windows Server 2008 R2, Exchange 2010 og SharePoint Foundation 2010, leverer SBS 2011 alle de funktioner, som brugere forventer i et virksomhedsnetværk, men uden virksomhedens omkostninger.

SBS 2011 er endnu bedre end summen af ​​delene. Microsoft har gjort et imponerende job med at integrere de forskellige kernetjenester i en enkelt pakke, og takket være den integrerede konsol er pakken et øjeblik at administrere. De nye tjenester er alle de nyeste og bedste udgivelser, men langt fra en af ​​de vigtigste opgraderinger er muligheden for at bruge enhver browser, og ikke kun Internet Explorer, for at få adgang til Outlook Web App og Remote Web Access portal. Alt i alt er SBS 2011 en fantastisk pakke til ethvert lille netværk, der ønsker virksomhedsværktøjer.

[Også på: "gennemgang: Windows Small Business Server 2011 skinner" og "To varianter af Small Business Server 2011: Hvilket man skal vælge" | Få alle de detaljer, du har brug for ved implementering og brug af Windows 7 i redaktørens 21-siders Windows 7 Deep Dive PDF-specialrapport. | Hold dig ajour med de vigtigste Microsoft-teknologier i vores Technology: Microsoft-nyhedsbrev. ]

Her er en hurtig liste over de bedste nye og opdaterede funktioner i SBS 2011. For den fulde scoop om SBS 2011, se "anmeldelse: Windows Small Business Server 2011 skinner."

SBS 2011 er baseret på Microsofts nyeste serverkode, og den giver en usædvanlig stabil serverplatform til resten af ​​Small Business-applikationerne. Med undtagelse af Hyper-V er alle de roller og funktioner, du kommer til at stole på i Windows Server 2008 R2, der. (Hyper-V er en del af SBS Premium Add-on kit.)

SBS 2011 leverer den seneste udgivelse af Microsofts flagskibs e-mail- og kalenderserver. Exchange 2010 med SP1 har en række nye funktioner og forbedringer, hvoraf de fleste er rettet mod den større virksomhed. Men selv mindre organisationer kan drage fordel af beskedbutikker med større kapacitet og automatisk e-mail-arkivering.