Programmering

AppSense-brugervirtualiseringsløsning hjælper med at vedtage desktopvirtualisering

AppSense blev for nylig udnævnt til Citrix Ready Solution Partner of the Year under Citrix Synergy San Francisco 2010 - og med god grund. AppSense-løsningen giver Citrix XenDesktop og Citrix XenApp-produkter en stor fordel, hvilket giver maksimal brugeroptagelse og tilfredshed.

AppSense-løsningen giver såkaldt brugervirtualisering, en teknologi, der stadig er i sin barndom; på grund af det får det ikke meget airplay i medierne. Brugervirtualisering diskuteres ikke meget ofte, så folk har muligvis ikke hørt om teknologien endnu, endsige fuldt ud forstå den, eller hvordan den bruges.

[McAfee og Citrix arbejder sammen om at forenkle sikkerhedsstyring til virtualiserede miljøer Hold dig opdateret om virtualisering med sin virtualiseringskanal]

Mens jeg var på Citrix Synergy Conference, kunne jeg tale med folk fra AppSense-teamet for at få en bedre forståelse af brugervirtualisering. Jeg fik også en demo af deres løsning og så førstehånds hvorfor de vandt Citrix-prisen.

AppSense Virtualized User Infrastructure administrerer alt, hvad der er specifikt for en bruger. Brugermiljøet indeholder brugerbaserede virksomhedspolitikker, personaliseringsindstillinger, brugerrettighedsadministration og brugerindførte applikationer. Teknologien fungerer på tværs af den fysiske og virtuelle verden (og tilbage) og krydser operativsystemversioner, såsom Windows XP, Vista, Windows 7 og Windows Server 2008.

For at finde ud af mere om denne brugervirtualiseringsteknologi, og hvad AppSense gør på dette marked, var jeg i stand til at indhente AppSense-vicepræsident for teknik Simon Rust for at få det fulde scoop.

: Brugervirtualisering ser ud til at være et relativt nyt tilbud. Kan du give os lidt baggrund eller forklare, hvad folk præcist mener, når de siger brugervirtualisering?

AppSense: I de sidste tre årtier har den dominerende metode til at levere computerkapacitet til en medarbejder været den stationære pc. I denne distribuerede model af klientcomputering er skrivebordet et holistisk aktiv bestående af et operativsystem, applikationer og brugeroplysninger, alt sammen bundet til et stykke hardware.

For nylig har vi set denne ændring i en komponentmodel, hvor operativsystem, applikationer og brugerdata er opdelt i tre individuelle komponenter eller lag, der kan styres uafhængigt. Brugervirtualisering er en måde at styre det tredje lag af brugerspecifik information op adskilt fra operativsystemet og applikationerne, så den kan anvendes i enhver desktop-leveringsmekanisme efter behov.